torstai 4. kesäkuuta 2015

Vielä muutama päivä

Täällä blogissa ei olekaan masukuvia vielä juuri jaettu. Eipä jaeta nytkään montaa, mutta katsotaan jos vaikka huomenna saataisiin vielä pari lisää.

Veikkailen, että ensi maanantaina meillä saatettaisiin synnytellä, mutta valmiustilassa on oltava jo sunnuntaina. Masussa käy semmoinen vilinä että ihmettelen jos kolmikko onkin hirveän rauhallista sorttia. Tuskinpa, vaikka Ruska onkin Ellaan verrattuna rauhallisempi niin eipä pentujen iskä rauhallisinta sorttia ole.

Nyt jännitetään sukupuolia, sillä jos sattuisi sopiva sukupuolijakauma, kaikille pennuille voisi olla jo kodit tiedossa. Saa nähdä.Ruska kaipaa tällä hetkellä eniten Onnin seuraa. Ilahtuu silminnähden, kun Onni tuodaan "pentuhuoneeseen" ja Ruskalle tulee hätä, jos Onni on sellaisella tasolla, jolle Ruska ei esim tason korkeuden takia pääse (toisinkuin Ella, Ruska osaa tosiaan itse tiineyden aikana näitä hyppyjänsä rajoittaa!). Ruska nukkuu kokoajan Onnin kyljessä kiinni ja seuraa kollia milloin minnekin. Näyttää pahasti siltä, että Onnin pitäisi kohta omaksua adoptioisän rooli. Ai niin, näin myöhässä pitääkin tosiaan mainita että Onni täytti 1,5 viikkoa takaperin 7-vuotta!

10 kommenttia :

 1. Vauvojaaaaaa!! Jännää!!!!! Onnea Onnille! Sille on varmaan aikamoinen yllätys, kun pennut tupsahtavat. - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Onni ei taida vielä tietääkään mitä kohta tulee tapahtumaan... :D

   Poista
 2. Miten siro äiti Ruska onkaan ♥

  Onnin ja Ruskan välinen kiintymys on jotenkin niin liikkistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnin ja Ruskan suhdetta ihastellessa kyllä sydän sulaa, se on niin mahtava se muutos joka Onnissa tapahtui Ruskan tulon jälkeen! <3

   Poista
 3. Iiiiso masu, onnea synnytykseen ja myöhäiset synttärionnittelut Onnille! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienihän tuo masu mielestäni on, no mutta toisaalta kun on vain kolme pentua, niin eihän se kai hirveän iso edes voi olla. :D

   Poista
 4. Kaunis äiti :) venäjänsinisvauvoja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruska kiittää! <3 Pieniä sinisiä kaunokaisia odotettavissa!

   Poista
 5. Myöhästyneet onnittelut Onnille ♥
  Ihana vauvamassu, tuskin maltamme odottaa kissavaavikuvia. Onnea tulevaan suureen hetkeen!

  VastaaPoista