keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Olavia moikkaamassa

"Arvoitukseen" tuli aika hyviä arvauksia kuvan kissan henkilöllisyydestä. Tottahan on se, että kyseessä on erittäin kaunis ja kuvauksellinen venäjänsinininen. Kyseessä on kuitenkin uskomattoman kaunis nuori kolli, Olavi. ;)Olavi, tai tässä blogissa tutummin "pieni poika", kuten sitä meillä kutsuttiin, on edelleen hurmaava valokuvissa poseeraaja. Niille, jotka eivät meitä ole kesästä saakka seuranneet, on kyseessä siis Ruskan viimeisen, kesällä syntyneen pentueen toinen poikapentu. Ihan pienihän tämä poika ei koskaan ole ollut, vaan syntyessäänkin painoi 102 grammaa, mikä oli aika hyvä paino vastasyntyneelle venäjänsinispennulle (yleensä painavat käsittääkseni n. 80-100g). Lempinimi "pikkupoika" tuli kuitenkin siitä, että tämä oli syntyessään isoveljeänsä Hemmoa 10 grammaa pienempi.


Olavi oli kasvanut kauniiksi isoksi pojaksi. Niin isoksi, että se oli käynyt kaksi päivää ennen vierailuani jo pienessä "nipsnaps"-operaatiossa. Olavin nähdessäni se ei ollut tosin enään moksiskaan operaatiosta.

Kovin seurallinen ja aktiivinen tapaus Olavi kyllä on! Ja näyttää sen myös vieraille, esittelee vieraillekin parhaat puolensa. Ei ehkä siltä osin tyypillisin venäjänsininen, mutta ainakin monia luonteellaan hurmaava kissa. ;) Ja tuo hurmaavan kaunis ulkonäkö - ei ehkä ensiksi arvaisi kolliksi ainakaan vielä. Kaunis silmienvärikin kehittymässä, upea kolli siitä tulee kyllä kasvamaan!6 kommenttia :

 1. No ei osunut arvaus kyllä ihan nappiin. Kaunis hän on silti, vaikka paljastuikin kolliksi. :)Sinisissä kissoissa on kyllä rotuun katsomatta sitä jotain. Ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun arvauksesi ei kyllä kauas osunut, kun tämän pojan emoa veikkasit kuvan kissaksi - niissä on samaa näköä kyllä! ;)

   Poista
 2. Tällä kertaa täytyy kyllä edelleenkin sanoa, että kaunis, vaikka onkin kollipoika :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihana hymypoika, en kestä! ♥

  VastaaPoista