torstai 13. elokuuta 2015

Ylisuloinen kuvapläjäys

Otsikko sen taas kertoo. Kuvat ovat reilun viikon vanhoja jo, joten pitäähän nekin blogin puolelle julkaistavaksi saada vielä... Pennut kasvavat aikamoista vauhtia, pojat painavat reilu 1100g ja tyttö noin 950g. Pentujen silmistä alkaa pikkuhiljaa kuultamaan jo vihreäkin väri.

Aika kuluu huolestuttavan äkkiä, ei enää montaa viikkoa kun ensimmäinen pennuista jo lähtee uuteen kotiinsa...

On muuten mainittava, että ihan lähiaikoina meille näyttäisi sattumalta kotiutuvan eräs uusi kissan aktivointiin tarkoitettu vekotin. Sellainen aika paljon harvinaisempi Suomessa kuin mitä vaikka erilaiset "kissaseinät" ja -hyllyt. Herääkö yhtään kiinnostus, mistä on kyse? Uskaltaako joku peräti arvata?

(Ps. Noilla palvelijoilla on kuulema jotain taka-ajatuksia sen kohdalta erityisesti MULLE. En suostu. En hyväksy. Multa ei kysytty. EI KÄY. Kissaneitomaisin terveisin, Ella) 


13 kommenttia :

 1. En kestä, nämä ovat niin tuhottoman suloisia:)

  VastaaPoista
 2. Ihaniaaaa!!!! Mikähän se aktivointi olisi? Ei osaa arvata, mutta kiinnostuneita ollaan!!

  VastaaPoista
 3. Voi iiiik! Ylitsevuotavaa söpöyttä potenssiin sata! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana kolmikko <3 jotenkin tuli ekana mieleen kissojen juoksupyörä, mutta ehkä jokin ruokaan liittyvä aktivointijuttu on todennäköisempi :D

  VastaaPoista
 5. Koira! Sen on pakko olla koira. Paitsi, että en kyllä kutsuisi koiraa vekottimeksi :D Ehkä sellainen palloja sylkevä laite mihin sitten opetat kissat tiputtamaan pallon ja juoksemaan perässä.

  Ja kyllä, kuvat ja pennut ovat ylisöpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole koira ei, täällä sellaiseet otukset joutuisivat todennäköisesti Onnin kynsiin... :P Tuollainen palloja sylkevä laite olisi kyllä magea, mutta ei ole kyseessä tällä kertaa... ;)

   Poista
 6. Mahtavat kuvat, varsinkin ekassa on hienosti kaikilla eri ilmeet! :D Mie veikkaan aktivointiin juoksupyörää, jännää, jännää. :)

  VastaaPoista