tiistai 18. elokuuta 2015

Citysisäkissa mökkisaaressa

Välillä on hyvä kertoilla hiukan Ellankin kuulumisia. Ella kävi viime viikolla parin yön mittaisella reissulla, paikkana tällä kertaa pieni rauhallinen mökkisaari.

Koska saari oli pieni ja suhteellisen turvallinen, Ella olisi saanut mahdollisuuden ulkoilla vapaana valvotusti. Korostaen sanaa olisi: todellisuudessa Ellan mielestä sisällä yhdessä mökkirakennuksista oli satakertaisesti mukavampaa, ja Ella tutki 1,5 vuorokauden aikana noin 200 neliön kokoisesta saaresta ehkä 15 neliötä ulkomaastoa.


No, Ellan reissusta ei siis ehkä sen kummemin olekaan kerrottavaa kuin että kyllähän kissa nautti ovenraossa istuskelemisesta (kyllä, citysisäkissani mielestä avoimen ulko-oven luona isuminen oli jo tarpeeksi ulkoilemista),, ulkoilman haistelusta ja auringon palvomisesta. Mainittavaa on myös, että kun teimme kävelyvisiitin Rauman vanhaan keskustaan, oli valjaissa ihmisvilinässä pyöriminen Ellan mielestä melkoisesti vähemmän pelottavaa kuin ulkoileminen idyllisessä mökkisaaressa. Niin, kaupungin äänet ja maisevat ovat Ellalle aika paljon tutumpia (ja sitä kautta sen mielestä turvallisempia) kuin luonnon rauha.


Mainittava on myös, että kun paluumatkalla tankkausvirheen takia jouduimme odottamaan kylmäaseman pihalla helteessä viitisen tuntia matkan jatkumista, Ella kesti odotuksen melkoisen hyvin ja kärsivällisesti. Kun lasketaan Rauman keskustan kävelyretki ja pari pysähdystä, matka mökiltä kotiin kestikin siis odottamatta peräti reilut 12 tuntia. Aika pitkä aika kissalle olla pääosin kuljetuskopassa, mutta onneksi Ella on tottunut sekä matkaamiseen että pienessä tilassa olemiseen väliaikaisesti (näyttelyhäkit kun eivät mitään tilaihmeitä ole). Välillä jaloittelimme kyllä valjaissa pitkin päivää, eli ihan koko 12 tuntia ei tosiaan kissan tarvinnut kantokopassa kököttää.7 kommenttia :

 1. Oi te ootte ollut Raumalla! Olisipa päästy näkemään Ella livenä! :) Kauniita kuvia, Ella näyttää nauttineen reissusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, pitääkin ilmoittaa seuraavan kerran jos/kun ollaan jonkun kissan kanssa tulossa niille kulmille... ;) Ellan mielestä parasta reissussa oli varmasti se mamman antama jakamaton huomio - siitä huomaan sen nauttivan niin lomareissuilla kuin näyttelyissäkin!

   Poista
 2. Sinä olet Ella päässyt lomalle ja ihan meren rantaan, wau! Kastoitko käpälää? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kastanut, en uskaltanut kovin lähelle vaikka mamma yrittikin jotain kaloja (?) mulle sieltä osoitella. Terv. Ella

   Poista
 3. Aika hienoo et uskalsit kävellä kaupungissa! Täälläkin välillä Ruffe uskaltaa, riippuu päivästä mut Coco jäis mielummin mökille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meillä Ella on niin tottunut kaupungin vilinään ettei ollut siitä moksiskaan, ei haitannut vaikka autot ja pyöräilijät meni ohitse metrinkin päästä. Mökkimaisemat sen sijaan olivat Ellan mielestä ääretömän pelottavia!

   Poista
 4. Voi Ellaa, teillä näytti käyneen samoin kuin meillä, että mökin rauhaan päästyään ulkoilu ei kiinnostanut yhtäääään, vaikka kisut varta vasten sinne viety nauttimaan rauhallisesta ja mielenkiintoisesta ulkoilusta. :D

  VastaaPoista