sunnuntai 23. elokuuta 2015

Miltä kissanpentu tuoksuu?En tiedä, ovatko tämän blogin lukijat koskaan päässeet haistelemaan kissanpentuja. En minäkään muista haistelleeni Ellan pentuja koskaan aiemmin tietoisesti, mutta Ruskan pentuja tulee välillä haisteltua.


Sanotaan, että vauvat tuoksuvat ihanalle. Ja niin muuten tuoksuvat kissanpennutkin! Tai no, Ella tuoksui pentuna ihan juustonaksuille.Parin päivän ikäinen pentu haisee vielä aika vahvasti synnytyseritteille, lähinnä varmaan veren raudalle. Pikkuhiljaa kuitenkin tulee esille pennun oma tuoksu. Kuvailisin sitä tuoksua hennon myskiseksi, jossa ripaus vauvantalkkia ja pehmeyttä. Ihana pienen kissanpennun tuoksu.
Oletteko päässeet tuoksuttelemaan kissanpentuja? Miltä ne teidän mielestä tuoksuivat?


7 kommenttia :

 1. Olen, mutten kyllä muista. Ihanalle varmasti <3

  VastaaPoista
 2. En ole pentukissoja tullut haistelleeksi, mutta toisinaan nuuhkin noita omia, jo isoja katteja :P Kissa tuoksuu hyvälle neutraalille (sisäkissa ainakin..), jos vaikkapa koiraan vertaa (jonka hajusta en taas tykkää yhtään). Kissanpentu tuoksuu varmasti iiiihanalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, minunkin nenääni (myös aikuinen) kissa tuoksuu vaikkapa koiraan verrattuna paljon paremmalta! :D

   Poista
 3. Kissanpennut tuoksuu ihanalta, villaisen pehmeältä, puhtaalta ja lämpimältä. Tai ei sitä voi oikein eritellä...

  VastaaPoista
 4. Tahtoo nuuskutella! Raku tuoksui jännälle kun se kotiutui 15 vk ikäisenä, mutten ole varma oliko se just pentutuoksua vai kasvattajan kodin tuoksuja kun ole koskaan käynyt Rakun kasvattajan luona. :D En enää muista tuoksua tarkkaan, pitäisi päästä nuuskimaan pentuja vastauksen selvittämiseksi. ;D

  VastaaPoista