perjantai 21. elokuuta 2015

Kauneimmat kissakuvani

Viiruvarpaat-blogista lähetettiin kissabloggaajille haaste:  julkaise kaunein/kauneimmat kissakuvasi. Pakkohan meidänkin oli tähän haasteeseen tarttua.

Koska valinta kaikista kauneimman välillä on vaikea, tuli listasta kyllä melkoisen pitkä. Suurin osa kauneimmista kuvistani on mielestäni Ellasta - onhan se ehdottomasti meidän kissoista kuvauksellisin. Ruskakin olisi kuvauksellinen, mutta koska se on joutunut vasta aikuisiässä opettelemaan kameran edessä poseeraamista, on sen kuvaaminen paljon Ellaa haastavampaa. Voin kertoa, että taannoisia "emo ja pennut" yhteiskuvia otettaessa haaste ei ollut pentujen saaminen kuvaan nätisti, vaan emon saaminen samaan kuvaan. Onnista on kyllä vuosien mittaan saatu myös paljon hyviä kuvia, mutta että kauneimpia? Ei, kun vertaan Onnista otettuja kuvia tytöistä saatuihin kuviin, Onnin kuvista puuttuu se jokin vaikka kissa onkin komea. Minun silmiini Onnin kuvista puuttuu tunne. Onnin kuvat puuttuvat tästä siksi kokonaan.

Numeroinnista huolimatta kuvat eivät ole missään top-järjestyksessä.Kuva nro 1. Tähän kuvaan en kyllästy helpolla! Tykkään erityisesti kuvan väreistä.


Kuva nro 2. Suosikkini Ellan pentukuvista. Tuo kauniisti silmät esille. Intiimi tunnelma.


Kuva nro 3. Tämä on jo klassikko. Värit kohdallaan ja kissa näyttää hyvältä.


Kuva nro 4. Tästä reissukuvasta olen aina tykännyt, vihreä tausta on kiva!


Kuva nro 5. Kissa kukkakedolla. Tykkään erityisesti taustasta.


Kuva nro 6. Suosikkini Ellan näyttelykuvista. Tykkään kylmistä sävyistä ja tunnelmasta.


Kuva nro 7. Tykkään taustasta, vaikka tuo yksi oksa häiritseekin.Kuva nro 8. Tarvitseeko edes sanoa? Tykkään siitä että tausta on simppeli, ja nuo silmät... <3


Kuva nro 9. Jostain syystä olen aina tykännyt tästä kuvasta, en tiedä miksi.


Kuva nro 10. Tässä kuvassa tykkään siitä kuinka kissa ja sen silmät tulevat esiin!


Kuva nro 11. En tiedä miksi, mutta tämä kuva on mielestäni mielenkiintoinen.


Kuva nro 12. Tähän kuvaan tykästyin samantien! Värit, asettelu, pyyhkeen rosoisuus alustana....


Kuva nro 13. No koska onhan se nyt söpö. Ja kuvassakaan mitään vikaa ole.Kuva nro 14. Norskipentu kesältä 2014. Tykkään kuvan väreistä ja asettelusta.

Näiden lisäksi olisi ainakin yksi lempparikuvani enoni ragdollista, mutta se kuva on visusti vanhalla koneellani tallessa, eikä sitä siksi tähän saada.

Mistä näistä kuvista te tykkäätte eniten? Miksi?

15 kommenttia :

 1. Upeita kuvia! Nuo silmät! Suosikki on ykkönen kun se on kokonaisuutena kuin taulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään ihmettele että ykkönen on suosikkisi, on tosiaan yksi ehdottomista omista lemppareistakin kaikista kuvista mitä koskaan olen ottanut... :)

   Poista
 2. Ykkönen ja kolmonen on mun suosikkeja näistä, mutta muutkin on toki upeita! :) Russit on kyllä niin kuvauksellisia jo kauniin turkin sävyn vuoksi, harmaa kun sopii kaiken kanssa yhteen (varsinkin vihreän, jota teillä näyttää löytyvän kotoa enemmänkin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa tosiaan sopii helposti erilaisten värien kanssa yhteen. Russien turkissa kun on vielä hopeiset karvanpäät, niin se tuo kuviin aina mukavasti eloa ja auttaa entistä paremmin... :) Meiltä tosiaan löytyy kotoa vaikka kuinka paljon vihreää, ja lisää on aina vaan tulossa... :D

   Poista
 3. Ihania on kaikki, mutta kakkonen ja kolmonen suosikit. Ne silmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm-m, voitte varmaan arvata mitä pyrinkin aina valokuvissani korostamaan venäjänsinisten kohdalla, käyttäen etenkin taustaa hyväkseni... ;)

   Poista
 4. On kyllä ihania kuvia ♥ Nuo venäjän sinisen simmut ai että!!

  VastaaPoista
 5. Tyttöjen silmäthän ovat ihan käsittämättömän upeat, mutta mä rakastuin kuvaan numero 2 sen sielukkuuden takia. odellakin intiimi ja rauhallinen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kuvassa on kyllä todellakin aivan erityinen tunnelma!

   Poista
 6. Upeita kuvia! Minä tykkään erityisesti ykkösestä, nelosesta ja seiskasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Ei kyllä ollenkaan huonot valinnat. ;)

   Poista
 7. Kauniita kuvia! ♥ Kivaa kun muillakin on ollut isompaa valinnanvaikeutta, mutta noista olisikin ollut tosi vaikea päättää! Minun lempparit on 2. ja 8.. :)

  VastaaPoista
 8. Seiska ja kolmonen ovat kyllä ehdottomia suosikkeja. Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 9. Oi miten kauniita kuvia! Nr. 3 ja 7 olivat omia suosikkejani. Vihreissä silmissä on kyllä jotain maagista! :)

  VastaaPoista