lauantai 16. huhtikuuta 2011

Turok 16.4.

Hieno näyttelypäivä taas!

Minähän pelkäsin jo menomatkalla, kun olin löytänyt tiedon että tämä tuomari ei taida pitää sähisijöistä. Kuinkas ollakkaan, kuka se aloitti sähisemisen jo eläinlääkärintarkastuksessa? Ell totesi vain "Jaahas, nyt nähtiinkin ne kauniit hampaat jo".

Ja kuka se murisi ja sähisikään koko päivän? Kunnon murkkuikäinen...

Olin niin iloinen, että tuomarin arvostelussa tuo käyttäytyi aluksi oikein nätisti. Sähinät päästi vasta arvostelusetelin kirjoitusvaiheessa.

Meidän luokassa oli neljä naarasta kisaamassa CAC-sertifikaatista! Kilpailua siis oli... liikaakin minun mielestäni. Meidänhän tulokseksi jäi EX2, johon olen jo hyvin tyytyväinen. :) Varsinkin kun minusta tuntui että kissa oli koko ajan karvan päässä "käsiin räjähtämisestä" siinä kun kaikkia avoimen luokan naaraita verrattiin keskenään... Sain kuitenkin Ellan kasvattajalta kehuja siitä, että vaikka tuo kissa pyrki rimpuilemaan, sähisi ja murisi, tyynesti aina korjasin näyttelyvenytyksen uudelleen ja uudelleen tuon rimpuillessa. Hävittiin siis "Veeruskalle", joka on siis Ellan omistajan kissa myös, joten samasta leiristä ollaan. Ella oli taas kerran luokkansa nuorin.


Meille huomautettiin liian lyhyestä hännästä ja vielä kehittymättömästä "otsakulmasta". Totesi pitkän "nice eyes, nice ears" yms litanian jälkeen että "nice girl". :D

Meidän arvostelusetelinhän Linda Knyová on kirjoittanut saksaksi; minulla ei kyseisestä kielestä ole mitään hajua, mutta sen verran mitä muistan tuosta muiden minulle kääntäneen...
Kehui tuon rakennetta, ex tassut. Ex nenä (ja muutakin kehua päästä), silmät yksinkertaisesti "ex". Ex kokoiset korvat. Turkista vain kehuja. Häntäkin on tuohon arvosteluseteliin merkattu "ex", vaikka siitä huomauttikin... Kuntokin on ex.
Luonteen puolestahan tuossa lukee suomennettuna "pikkuisen hermostunut". Tämän lauseen minä allekirjoitan täysin. x)Mutta SUPERONNITTELUT Ellan puoliveljelle Haikkikselle, joka valmistui tänään DSM:ksi! :) Tuohan olisi valmistunut jo aikaisemmin, mutta viimeksi BIS-voiton sai kaksi päivää liian aikaisin jotta olisi tuon tittelin voinut saada. Eli oli siis vähintäänkin tälläkin kertaa EX1 CAP NOM BIS (tarkkaa tulosrivistöä en tiedä; liekö BIV?). Ja palkittiinhan tuo kissa tänään Vuoden 2010 kategorian III kolmanneksi parhaaksi aikuiseksi. Täytyy sanoa, että upea kolli kaikin puolin.

Että tällainen päivä tällä kertaa.

1 kommentti :

  1. Onnea tästä tuloksesta! :)

    Meillä on muuten sinulle haaste meidän blogissa!

    VastaaPoista