perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kululaskelmia...

Ajattelin nyt tästä lähtien aloittaa listaamaan, paljonko minulla menee noihin kissoihin rahaa kuukausittain, listaan tuotteen ja hinnan, ja mahdollisesti päivämääränkin milloin kys. asian olen hankkinut. Vuoden päästä (tai vuodenvaihteessa...) sitten pitäisi tutkia ja miettiä vähän noita vuoden kuluja. Tämä listaus pidemmällä ajalla toivottavasti auttaa miettimään, miten sitten kun omassa asunnossa asun, kissojen kulut hoidan.

Zooplus-tilauksen laitan vasta sitten kun se tänne saapuu (eilen tilattu, mutta lasken nyt huhtikuuhun...), joten toistaiseksi en ole kissoille tässä kuussa vielä mitään ostanut. Muokkailen tätä sitä mukaa, ja teen sitten kuukauden lopussa uutta listaa aloittaessa raportin siitä, mitkä ostokset olivat turhanpäiväisiä ja olisinko päässyt halvemmalla.

Taidan listata myös näyttelymatkakulut, jos niitä tulee, nekin kulut kun liittyvät vahvasti minun kissaharrastukseeni. :P Ja kaiken muun, joka noihin kattimuksiin liittyy jotenkin enempi, listaan, niin näette kuinka paljon tuhlaan noihin kissoihini!

Huhtikuu 2011
- Zooplus-tilaus 72,72e (lähinnä ruokia ja hiekkoja)
- 15.pvä, Megaeläimestä Ever Clean kissanhiekkaa (sitä missä on laventelin tuoksu) näyttelyhiekaksi 6kg; 9,90e + RC kuviaruokaa herkuiksi 6,20 e
- 16.pvä, Turokista Megaeläimeltä kaksi posliinikulhoa 4,90kpl = 9,80e
- 16.pvä, Turokista Sydänystävältä kissoille uusi lelu; 6e

Voisin oikeastaan myös tehdä muistilistaa; mitä minulla olisi hankinnassa seuraavaksi kissoille.

Hankinnassa/edessä seuraavaksi
- Kahdet (?) Vänttiset + hihnat tilattuna suoraan Arjalta. Ellalle leopardikuvioiset tai limet, Onnille mahdollisesti limet. :) Ella tarvitsee noita ehkä enempi, vaikka kummallakaan ei mitään järjetöntä tarvetta uusiin valjaisiin ole; Ellalle Vänttiset siksi että ovat paljon parempilaatuiset valjaat kuin nuo pentuvaljaat, varmaan mukavammat ja tottakai istuvammat kun mittatilauksella tarkoitus tilata. Onnille siksi että näinä laihoina kausina L-koko on liian suuri, Tuo on kooltaan oikeastaan juuri välimaastoa, M/L väliltä jotain.
- Kuivaruokaa! (Power Of Nature) 15kg?
- Lihoja, sitten kun pakastin saadaan käyttöön.
- Ellalle hammasharja ja uusi hammstahna.
- Onni kesällä hampaidenputsaukseen.

Muuta ei tule tähän hätään mieleen...

2 kommenttia :

  1. Kulujen seuraaminen tekisi kyllä poikaa... Äkkiä kun laskee niin olen tainnut käyttää rahaa noihin pikkuisiin n. 1600-2000 euroa, eikä ole edes vuotta kulunut o.o Huhheijaa. Mielenkiintoista seurata sinun listausta, on hyvä sitten verrata omaankin kulutukseen!

    VastaaPoista
  2. Minäkin kauhistelen sitä rahamäärää, joka noihin kissoihin on meillä ehtinyt mennä n. 2½ vuodessa.

    Toisaalta tämän listaamisen on myös tarkoitus vähentää turhaa kissatavaroiden ostelua, johon minulla välillä on taipumus. Iiks, tuollahan olisi PetExpo parin viikon päästä... Se on kamalin mahdollinen paikka kun yrittää olla mitään kissatarvikkeita/-ruokia ostamatta!

    VastaaPoista