tiistai 12. huhtikuuta 2011

Mitä sieltä Zooplussalta tulikaan tällä kertaa tilattua?

Tänään oli postiluukusta napsahtanut saapumisilmoitus meidän Zooplus-tilauksesta. Tai siis osasta siitä, kissanhiekkaosaa vielä odotellaan.

Ajattelin tässä nyt esitellä sitten, mitä tuolta pitkästä aikaa saatiin.

Animonda Carny Exotic-annospusseja (85g) tilasin yhteensä 30 kpl. Makuina puhveli (6kpl), kenguru (12 kpl) ja strutsi (12kpl).
Näitä haluan aina näyttelyyn ruuaksi tuolle kissalle. :) Sisällysluettelohan on aivan ihanan lyhyt;
Kengurunliha: Liha- ja eläinperäiset tuotteet (78% naudanlihaa, 20% kengurunlihaa), kivennäisaineet.Saatiin myös tällaiset zooplus-sakset, kun oli tuollainen kampanja. Sitä minä vaan aina mietin, että miksi niiden saksien pitää aina olla siellä avattavan paketin sisäpuolella, kun niitä kaipaa pakettia avatessa... :P
 Tilasin meille uuden laserlelun. Edellinen oli nimittäin mielestäni liian voimakas, muodostaen liian suuren vaaran noiden kissojen silmille.

Tämän kohdalla yhtä suurta vaaraa ei pitäisi olla (ei meillä siltikään mitään valoja silmiin osoitella...). Tässä tosin on vain se haittapuoli, että suorassa auringonpaisteessa tuota valopilkkua (tai oikeastaan "valokalaa") ei välttämättä näe, mutta hämärämmässä huoneessa tuo on aivan mahtava. Kumpikin kissoista innostui jo tuolla leikkimään.


Tilasin kaksi pakettia (12 prk/pkt) noita Animonda Carny 200g-purkkien lajitelmia. Ilmeisesti siipikarjalajitelmat ja naudanlihalajitelmat kyseessä.
Aikaisemmilla Zooplus-pisteillä valitsin meille tuollaisen huiskan. :) Ella tykkäsi, tottakai.


Vielä odotellaan yhteensä 28 kg kissanhiekkaa, Golden Grey Masteria.

Kiitokset taas zooplussalle, tuotteet moitteettomassa kunnossa (vaikka itse pahvilaatikko näyttikin taas kerran hiukan pahaenteisen kärsineeltä). Yhteensähän koko tilaukselle tuli hintaa 72,72 e (.com puolelta), ei mielestäni todellakaan paha tälle määrälle kaikkea.


Ella myös päätti tulla kuvaussessioon, kun yritin noita ruokia kuvailla...
Huh? Olenko ainoa, jonka mielestä tuo kissa ei ehkä käytä koko (mahdollista) aivokapasiteettiaan?

4 kommenttia :

 1. Meillekin on tulossa Zooplussalta paketti, samoja ruokia olen tilaillut + kauheasti muitakin eväitä, yhteensä 172 ruoka-annosta! Ei pitäisi heti loppua kesken :D

  Miten hyvin noi eksoottiset lihat Carnylta on teillä maistuneet? Meillä kun vasta siirrytään osittain aikuisten ruokiin niin otin noitakin kokeeksi, kaikkia makuja :)

  VastaaPoista
 2. Elina, Teillepä on tosiaan tulossa ilmeisesti pidemmäksi aikaa ruokaa. :D Tai no, teillä taitaa tuota ruokaakin mennä aikalailla tuon kolmikon kanssa.
  Nuo Carnyn eksoottiset ovat meillä maistuneet erinomaisesti, varsinkin Ellalle. :) Sille tosin maistuu kaikki...

  VastaaPoista
 3. Kyllä meillä menee ruokaa aikalailla, mutta ehkä nuo pian vähän vähentäisivät sitä energiankulutustaan ;)

  Paljonko tuossa laserissa on muuten se voimakkuus? Meillekin pitäisi uusi laser ostaa piakkoin, josko tuossa olisi varteenotettava vaihtoehto?

  VastaaPoista
 4. Puhuin virheellisesti tuon lelun kohdalla "laserista", sillä tuo meidän uusi leikkikaluhan ei sitä ole. :)Vaan vastaa pikemminkin taskulamppua tms. Tuon pitäisi siis olla huomattavasti vaarattomampi silmille kuin laservalon.

  Kumpikin kissa on kuitenkin tuolla kunnolla innostunut leikkimään, Onni jopa paremmin leikkii tuolla kuin sillä meidän laserlelulla...

  Omistajan pimeälle huumorintajulle tällä on myös hyvä vaikutus; tämä kalanmuotoinen valopilkku kun kasvaa mitä kauempaa seinää/muuta kohdetta sillä osoittaa. :D

  Minun mielestäni ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto; näitä ajattelin itse tilailla mielummin kuin noita lasereita tästä lähtien.

  VastaaPoista