lauantai 19. helmikuuta 2011

Tässä tavallista - tylsää - lauantai-iltapäivää viettäessä, päätin että esittelen nyt kuvin ja sanoin mielestäni ihanimmat piirteet Onnin ulkonäössä.


Onnin parhaimpiin puoliin kuuluvat tuuhea, pörröinen TURKKI. Siinä tosin on paljon vaivaakin, onhan Onnin karva pitkää lyhytkarvaisen turkiksi. Turkista näkee aina nopeasti, milloin ruokinta ei ole kunnossa. Ja TASSUT, rakastan tuon kissan suuria, pehmeitä tassuja. Se käyttää niitä niin ystävällisesti, ihmisen kanssa  leikkiessään ei koskaan pidä kynsiä esillä. Kynsiä ei käytä edes silloin kun haluaa esim. sylistä pois, tai yrittää vastustella. Se ei käytä ihmisiin kynsiänsä oikeastaan ollenkaan.


Kissani lihaksikkaat, muhkeat REIDET. Kyllä, tälle mieltymykselleni saa nauraa. Mutta Onnilla vain sattuu olemaan mielestäni upeat, lihaksikkaat reidet kuten minun pikku-bodarillani kuuluukin olla.


Onnin SILMÄT. Pidän noiden silmien monipuolisuudesta. Puoliksi keltaiset ja puoliksi vihreät; eri paikoissa näyttävät eri värisiltä.


KIRSU. Sitä ei voi unohtaa. Jotenkin tuo kirsu ja kuono muutenkin on vain niin sopusuhtainen, ja sopiva tuolle kissalle. x)

Nyt unohdin Onnin kuvioinnin mainita, mutta tällainen listaus nyt jää kyllä tämän pituiseksi.7 kommenttia :

 1. Eikö tämän voi tiivistää:

  "Mielestäni Onnissa on kaikki täydellistä"

  :D On se kyllä upea, pakko myöntää!

  VastaaPoista
 2. Manti sen jo sanoikin tuossa, mutta itse lisään vielä, että noi reidet ON hyvännäköiset! Tosiaankin ihastuttavan lihaksikas poika :)

  VastaaPoista
 3. Haha, tosiaan voisi tohon Mantin lauseeseen tiivistää koko homman. :D

  Minä tosiaan ihailen älyttömästi tuon kollin lihaksistoa; varsinkin kun vertaa Ellaan, joka on tällä hetkellä niin lihakseton kuin kissa vain voi olla. :D Onnilla sen sijaan, sillä siis oikeasti on kunnolla lihasta! Poika on pitänyt itsensä hyvässä kunnossa.

  VastaaPoista
 4. Onnin silmät ovat kyllä MAHTAVAT! Tulee jotenkin lohikäärme mieleen tuosta väristä... :D Ja komea kissa toki muutenkin!

  VastaaPoista
 5. Mitäköhän mun pitäis tehdä, että saisin Mortillekkin vähän enempi lihasta? Leikittämistä ja hyppimistä päivittäin, mutta kun ei tuo jaksa 10 min pidempään innostua ja ehkä äitilläkin on vähän laiskuutta..

  Pitäisi se laaservalo ostaa.

  VastaaPoista
 6. Sulkasato, kiitoksia. :) Lohikäärme... noh jokaisella on omat mielikuvansa. ;P

  Manti, vauhdikas leikittäminen (sellainen jossa kissa ei koko ajan ole paikoillansa, vaan mitä enemmän liikkuu ympäriinsä niin sen parempi) auttaa varmasti tuossa lihasten kehittymisessä. Itse ihmettelen mistä Onni on noin upeat lihakset saanut varsinkin tuonne takajalkojen alueelle; eivät se hypi paljoa ollenkaan (lukuunnottamatta sängylle yms hyppimistä... mutta on tullut huomattua että noista takajaloista lähtee voimaa kyllä todella korkeaankin/pitkään hyppyyn), etutassujen alueelta tuolta ei taas löydy hirveästi "habaa", ajatuksena olisi enempi kehittää sitäkin, oletettavasti etuvartaloa kehittäisi ainakin alashyppiminen. Tuo kissa on kyllä nuo lihaksensa kehittänyt ihan itse, sellainen sporttinen kolli kyseessä. ;D

  Tuo laaservalo olisi tosiaan meillekin kiva hankinta taas, ajattelin varsinkin Ellan takia hankkia vielä turvallisemman, mahdollisimman heikkotehoisen laservalon. Ella tosin jaksaa innostua kaikista heijastuksista, joten sen valokuvaaminenkin on hankalaa auringossa (auringon valoa osuu sopivassa kulmassa kameran näyttöön -> seinään tulee heijastus -> kissa on sekunnissa heijastuksen luona yrittämässä ottaa sitä kiinni).

  Ilmeisesti ainakin koiraihmiset hankkivat koirillensa lihasta juoksuttamalla niitä umpilumihangessa? Siinä voisi olla tehokas kikka, mutta tuota suurempaa kissaa ei kyllä saa ulkona juoksemaan muuten kuin tietyllä tiellä noin 100m pätkän ja kyllähän tuo lähtee pinkomaan kun näkee jäniksen. Mutta lumihangessa juokseminen... ei taida tuo kissa oikein innostua. Lainaisikohan joku lemmikkikaniansa meidän syötiksi, voisivat seisoa toisella puolella peltoa? xD

  VastaaPoista
 7. Muahahah! Lumihankitreeni on kyllä tehokasta, mutta sitä ei kannata liiaksi harrastaa, hevosilla max 5min, koska muuten lihakset on pilalla. Että ei sitten reenata kissoja liikaa! ;)

  Pitää yrittää leikittää tuota löllykkää, ja ehkä saisin sen laaservalon nyt Hesasta!

  VastaaPoista