torstai 3. helmikuuta 2011

Pikkuruisesta pennusta on tulossa "iso" kissa...

Tuli tuossa eräs päivä huomattua, kuinka paljon onkaan tuo pieni Estel kasvanut... Pieni tällainen kuvakertaus tuon kasvamisesta...

Otetaan aluksi takapakkia... Tältä minun pieni vauvani on näyttänyt melkein 3 vkon iässä... http://www.kaizahre.kuvat.fi/kuvat/James+Bond+-+litter/29.5.2010/IMG_2129.JPG/small

10 vkon iässä meitin pikkuinen näytti tältä...
http://www.kaizahre.kuvat.fi/kuvat/James+Bond+-+litter/11.7.2010/IMG_3456.JPG/small

Tältä se on näyttänyt tasan 16 vkon iässä...
http://www.kaizahre.kuvat.fi/kuvat/James+Bond+-+litter/27.8.2010/IMG_3897.JPG/small


Tämän näköinen on pikkuinen ollut meille tullessaan... Oikeastaan pari päivää meille tulon jälkeen. Noin 5 kk iässä.
Ja tältä se näyttää nyt...

Tuo ruokailukuva oli pakko napata, kun siinä näkee hyvin kuinka "suuri" Ella jo on! Ella tosin painaa 2,6 kg, ja Onni lähemmäs 5kg (Tai näin toivon, joulukuussa painoi vain 5,45 kg ja Onnille normaalimpi paino olisi korkeampi, laihassa kunnossa siis tällä hetkellä). Kuinka tuo noiden kahden välinen kokoero näyttääkin hirveän pieneltä, vaikka kiloista puhuttaessa niillä tuntuu olevan hirveästi eroa?

Onnilta tosin löytyy minun mielestäni erittäin hyvin lihasta (varsinkin takajaloista :P), joten en painoa ihmettele hirveästi. Ellalta ei vielä toistaiseksi kunnolla lihaksia ole, tai ainakaan samassa mittakaavassa kuin meidän "bodari-Onnilla".

6 kommenttia :

 1. Heh! Meidänkin lapsukaiset näyttävät noin kuvattuna melkein samankokoisilta, mutta painoerot on suhteellisen suuret (Ester pienimpänä 2.6 kg - Magnus 4.0 kg).

  Ella on jo iso tyttö :)

  VastaaPoista
 2. Teidän Ester menee kohta Ellan ohitse tuossa painossa. :D
  Täällä pidetänä peukkuja pystyssä että Ella saisi vielä 400g vähintään lisää painoa ja kokoa, se kun on vielä aivan pennun kokoinen. (Verrattuna Onniin 6½kk iässä painoi 3,9 kg, Ella ei koskaan pääse edes tuohon painoon).

  Iso tyttöhän tuo jo ikänsä puolesta juu on, mutta kooltaan niin pieni. Noh, ei venäjänsininen olekaan mikään iso rotu.

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen tuo Ella osasikaan olla pikkuisena :3 Tosin, onhan hän yhtä suloinen vieläkin, Onni myös :D Meidän kissamme painaa noin kolme kiloa ja on sellainen ruipelo.

  VastaaPoista
 4. Ellan uskon pääsevän vain enintään 2,8 - 2,9 kg painoon. Onni painoi tuon verran ehkä 4kk iässä? Noh, meille tullessaan Ella painoi alta 2 kg, joten siihen nähden ihan sopivasti kasvanut tässä ajassa. :)

  VastaaPoista
 5. On muuten kissat pikkusen upeassa karvassa! :O Tuohon ku mekin päästäisiin Mortin kanssa!

  VastaaPoista
 6. Noh, upeudesta voidaan olla montaa mieltä... :D Ella on aivan liian kalju ja Onni vaan tiputtelee karvojansa koko ajan ympäriinsä (Voisi nyt herttinen sentään pitää ne karvat päällänsä edes pakkasten ajan!). Teidän Mortin turkki se kyllä upea on!

  VastaaPoista