maanantai 14. syyskuuta 2015

Saavutus kai tämäkin

Kaikki pennut ovat nyt vuorollaan pulahtaneet vessanpöntössä. Kyllä, luitte oikein: Hemmo pulahti joitain viikkoja takaperin täällä meillä, Olavi pulahti toisena päivänä uudessa kodissaan ja Alia tänään.

Alia joutuikin siis myös kunnon pesulle! Pienelle pippuriselle tytölle tyypillisesti ääntä kyllä lähti, mutta pesuhetki sujui muuten ihan mukavanpuoleisesti - mitä nyt tietysti hieman ensimmäistä kertaa pesulla olevan kissan puolesta hieman vastustellen.

Todettakoon, että venäjänsinisen pentuturkki kuivuu ehdottomasti tehokkaammin kuin aikuisen paksu, kaksinkertainen turkki.
Onneksi myös mamma auttoi kuivaamisessa. Pesujen opettelu onkin tärkeää myös sen takia, että Alia tulee näillä näkymin tekemään näyttelydebyyttinsä noin kuukauden päästä, sunnuntaina 11.10. Orimattilassa CFA-näyttelyssä! Onko sinne tulossa blogituttuja? Jännää päästä CFA-näyttelyitä testaamaan, ja tietysti vielä tällaisella suloisella "lainakissalla"... ;)


8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Aliaa suloisempaa pientä saa kyllä hakea... ;)

   Poista
 2. Se pulahdus oli kai tälle porukalle jonkinlainen itsenäistymisriitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi! Ihmiset eivät ehkä ihan vain ymmärrä tuon pulahduksen merkitystä. :D

   Poista
 3. Alia on eka kuvassa ihan "EI". :D Voi hassukaisia! Mie pidän neuroottisesti pöntön kantta kiinni kun pelkään, ettei kisu tipahtaessaan pääse omin avuin pois. :D Ilmeisesti aiheeton pelko, mutten pääse siitä yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä aikuisista kissoista on vain muistaakseni Ella käynyt pulahtamassa pentuna pytyssä - päästen sieltä omin avuin itse pois. Myös Alia, joka on koko ajan ollut pentueesta kehnoin hyppimään yms, pääsi itse pytystä nopeasti pois. Toisaalta, on se toisaalta parempi ettei kissan tarvitse edes kokea sitä pönttöön tipahtamista - meilläkin on nyt pentujen meilläoloaikana yritetty pitää vessan kansi kiinni, mutta aina välillä se on unohtunut tms. No, tuskin Aliakaan toista kertaa aikoo pulahtaa... :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Heh, naureskelin itse noille ristissä oleville tassuille - on se kyllä söpö!

   Poista