perjantai 11. syyskuuta 2015

Pienen tytön leikit


Silloinkin kun pentuja oli meillä vielä kolme, kulkeutui leluja aina välillä ruoka- ja vesikuppeihin. Etenkin Hemmo harrasti sitä, ja Hemmon lempipallo ilmeisesti hajosikin siihen ettei sen liimaukset kestäneet jatkuvaa kastumista.

Eilisiltana, kun Hemmo oli lähtenyt uuteen kotiinsa, odotti minua ruokapaikalla kuitenkin pienimuotoinen ennätys. Lila pallo ja värikäs hiiri ovat näköjään löytäneet tiensä ruokakuppien luo, mutta valkoisella pallolla ja valkoisella hiirellä näyttänee olleen kova nälkä. "Käärme", siis kullanvärinen piipunrassi, taas on selvästi ollut janoisenpuoleinen.

Ehkä meillä nyt päästään muuten taas täyttämään vesikupitkin täyteen, viime viikkoina on ollut hyvä pitää niitä vajaina - kuitenkin kun vedet ovat olleet ihan päivittäin ympäri lattioita.

Kulkeutuvatko teillä lelut ruoka- tai juomakuppeihin?

6 kommenttia :

 1. Ei meillä lelut pääse syömään eikä juomaan. Pidetään kipot meidän omina - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on kyllä ihan hyvä, ettei jää vain ruuatta!

   Poista
 2. Meillä ei ole ikinä kulkeutunut leluja kippoihin, hassuja tapoja tommoset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään aikuiset ole muistini mukaan hirveästi leluja kippoihin vieneet, mutta nämä pennut kyllä senkin edestä! Onkohan pienille iskenyt kesken leikin nälkä ja syömisen jälkeen lelu vain unohtunut?

   Poista
 3. Hihi, huomaavaista auttaa hädässä olevia! :D Meillä kisut on itsekkäitä eivätkä hoida lelujaan noin antaumuksella. Välillä tosin matto on rytättynä tarjoamaan lämpöä lautasille. Juomakuppi on lavuaarissa kun Haiku muuten läikyttäisi sitä ympäri lattiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Alia on kyllä selvästi aika hyväsydäminen tapaus kun pitää ilmeisesti lelujakin auttaa hädässä... :D

   Poista