perjantai 25. syyskuuta 2015

Alian kuulumisiaAliasta ei voi sanoa, että se olisi kasvanut viime viikkoina hurjasti, mutta ainakin sen piirteet ovat muuttuneet paljon! Itseasiassa Aliahan on vielä ihan minikissa (1,4kg), mutta olenkin epäillyt että toisinkuin veljensä, tulee olemaan emonsa kokoa (2,7kg) aikuisena. Alian veljethän olivat 12-viikkoisinakin jo puolitoistakiloisia, mutta eihän sellainen pentu joka ei välttämättä aikuisenakaan ole edes kolmen kilon painoinen, voi vielä pentuna olla hirveän suuri. ;) Esimerkiksi Ellahan painoi vielä 5kk iässäkin juuri ja juuri alle 2 kiloa.

Alia kävi tänään eläinlääkärissä tehosterokotuksilla. On se hieno pikkuinen, upeasti matkusti ja upeasti oli eläinlääkärillä! Toivottavasti on yhtä hienosti parin viikon päästä näyttelyssäkin...

Ruska-emo ei enää huoli pikkuista Aliaa nisälle, eikä välittäisi juuri Alian kanssa leikkiäkään. Kekseliäs Alia on kuitenkin keksinyt itselleen uuden leikkikaverin - Onnin! Meidän perheen "veteraanikissa" siis toimii Alian paini- ja hippakaverina. Onnista saan olla ylpeä siinä, että kissa joka ei kaksi vuotta sitten osannut leikkiä kiltisti edes aikuisen kissan kanssa, osaa nyt leikkiä todella nätisti jopa paljon pienemmän pennun kanssa! Arvatkaa, kumpi hippaleikissä jahtaa kumpaa? Alia jahtaa tietysti Onnia! :D
Onnikin tykkää, kun nyt on painikaveri joka ei helpolla painiin ja leikkiin kyllästy.

Melkein sitä huomaa kuinka joukkoon kyllä mahtuisi vielä omakin pentu sitten kun Alia muuttaa - etenkin Onni kyllä kaipaisi sitä painikaveria kovastikin, tytöt kun eivät meillä tykkää ihan niin paljon painia kuin mitä Onni haluaisi... Saa nähdä, nouseeko tässä pikkuhiljaa kissanpentukuume. Toisaalta en haluisi vähään aikaan lisää kollikissoja, mutta Onnin kannalta kollikaveri olisi paras vaihtoehto. Ellakin on Aliaan suhtautunut yllättävän hyvin, eihän se pienestä juuri tykkää eikä salli sen tulla kovin lähelle, mutta on toisaalta myös varsin kiinnostunut pennusta. Mutta, onneksi ei ole ihan hetkeen näkyvissä semmosia "must-have"-pentueita, terveisin erittäin nirso.. ;)6 kommenttia :

 1. Ihanaa että Onni ja Alia ovat niin hyviä kavereita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, meidän Onni-herra on yllättänyt taas! <3

   Poista
 2. Awww, ihan mahtavaa, että Onni on noin hyvä "setä" ja jaksaa leikkiä pennun kanssa, antaa jopa jahdata! ♥ Meillä samaa hommaa painikaverin tarpeen kanssa, Raku tarvisi jaksavan poikakisun tänne painiskelemaan, ei nuo tytöt niin paljon välitä eivätkä edes leiki Rakun kanssa niin paljon kuin mitä leikkivät keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä, että usein kollikissalle paras leikkikaveri olisi toinen kollikissa - niiden leikkitarpeet vastaavat toisiaan useammin kuin laumassa jossa on yksi kolli ja muuten vain tyttöjä.

   Poista
 3. Ihana Alia! Vaikeaa edes ajatella noin pikkuista pentua, meidän Tomu painoi haettaessa 14-viikkoisena jo 2,2 kg. :D Tosi mahtavaa että pikkuisella on mukava leikkikaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Alia on kyllä tosiaan pikkuinen! Meilläkin Onni oli haettaessa vähintäänkin sen 2kg luovutusiässä, nämä tytöt taas tosiaan ovat olleet tässä iässä aika pikkuisia... ;)

   Poista