torstai 2. lokakuuta 2014

Glamour cats









Äitini oli tuonut lomareissulta mukanaan tuollaisen kuvissa näkyvän käsikorun. Se sopi mielestäni mainiosti kuvausrekvisiitaksi kissojen kaulaan, joten pitihän sitä huonosta valaistuksesta huolimatta kokeilla mitä nyt saisi aikaan. Ensimmäisessä neljässä kuvassa poseeraa Ella, ja lopuissa Ruska.

Mistä kuvasta tykkäätte eniten ja miksi? :)

16 kommenttia :

  1. No onpa hieno kaulakoru! Tumma sävy ja bling-bling sopii tuommoiselle kisulle!

    Eniten tykättiin toisesta ja toiseksi viimeisestä kuvasta, koska ne ovat aika lailla vastakohtia. Toisessa kuvassa keimailee villi ja vapaa kaunokainen, toiseksi viimeisessä puolestaan ujo mutta oman kauneutensa tietävä kisulainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tytöillä on aika erilainen "eleganssi" mikä näkyy jo kuvattaessa - Ella on kuvatessa varsinainen hössöttäjä (tuossakin tarjosi minulle lempparitemppuaan) ja Ruskaa täytyy suostutella pysymään kuvattavana. :D

      Poista
  2. Neljäs kuva oli mun lemppari! Ilme ja asento on söpöt. Koru on "magee". Mustavalkoisissa on erityistä eleganssia, vaikkakin kissojesi smaragdiset silmät on todella upea!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustavalkoisista kuvista tykkään minäkin, etenkin siitä niiden tuomasta tunnelmasta ja tuota eleganssia se korostaa mainiosti! Vaikka tosiaan näillä ei silmienväri silloin pääse oikeuksiinsa - kauniilta nuo kissat onneksi näyttävät ilman smaragdinvihreitä silmiäänkin.

      Poista
  3. Ihania kleopatrakisuja! :) Miun suosikki on viides kuva, siinä on melkoista arvokkuutta!

    VastaaPoista
  4. Ihana koru kaulaan! Meidän suosikki on neljäs; "mä haluun sut"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ella on kyllä veikeän näköinen kyseisessä kuvassa! :D

      Poista
  5. Vau :) Todella upeat kuvat. En osaa valita suosikkiani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Minäkään en kyllä osaa valita omaa suosikkiani. :)

      Poista
  6. Kaulakoru näyttää sopivan hyvin noille eleganteille harmaille :D

    VastaaPoista
  7. Hei! Uusi lukija ilmottautuu :) Aivan hurrrmaavia kisuja sinulla! Venäjän sininen on ihana rotu, mulla siitä kokemusta hoitokissan osalta :) Meidän taloudessa asustaa maine coon Tosca, joka odottaa pentuja, reilu kaksi viikkoa vielä odottelua jäljellä.


    Susanna
    mylifeandthatcat.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! :) Meilläkin tosiaan on "pentuhommat" käynnissä, Ruskalla ei tällä kertaa ensimmäinen yritys tärpännyt, toivottavasti kohta päästään astuttamaan uudelleen ja vaikka jouluksi saataisiin kissanpentuja... ;)

      Onnea teille viimeisiin tiineysviikkoihin Toscan kanssa!

      Poista