lauantai 25. lokakuuta 2014

Kuvantäyteinen lauantai

Ja taas kuvia näin viikonlopun kunniaksi. Ensimmäisissä kuvissa tietysti Ella (jonka kanssa muuten harjoitellaan nyt temppuna kierimistä! Tarjosi sitä kuvaustilanteessakin, vaikka ollaan temppua harjoiteltu vasta vuorokausi. Höpsö kissa), sitten on Onnista pari kuvaa ja lopuksi Ruskasta ja Onnista yhteiskuva.

Tällä kertaa siis koko konkkaronkka pääsi kuvattavaksi!
Kummallista, kun tuosta viimeisen kuvan kaksikosta on nykyään vaikea ottaa kuvia ilman että toinen kissa tunkee myös kuvaan. Nykyään sieltä mistä löytää Onnin, löytää yleensä myös Ruskan. Toimii myös toisinpäin.

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia :

 1. Onni ja Ruska ovat ilmeisesti hyviä kavereita. Ruska ja Ella ovat äkkiseltään niin saman näköisiä, etten heti heitä tunnistaisi enkä erottaisi toisistaan. Varmasti aika pian kyllä erottaisi, jos hoitaisi hetiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni ja Ruska ovat tosiaan parhaimpia kaveruksia! Se on oikeastaan hassua, sillä ennen Ruskan tuloa olimme sitä mieltä ettei Onni pysty saamaan koskaan tuollaista kissakaveria, sillä se on arvaamaton ja agressiivinen luonne. Ruska todisti meidän olleen väärässä - Onnin "agressiivisuudessa" oli kyse erittäin puutteellisista viestintätaidoista. Se ei osannut viestiä toiselle kissalle eikä ymmärtää toisten kissojen viestejä. Eipä ihmekään että Ellan kanssa syntyi siis paljon kärhämää.

   Ruska ja Ella ovat varmasti monen silmään hyvin samannäköisiä. Sitä tosiaan oppii kyllä tunnistamaan kissat toisistaan, kun niitä seuraa päivittäin. Ei se välttämättä siltikään ole aina helppoa - meillä ihan veljeni tai äitini saattaa välillä kysyä kumpi kissa on kyseessä. Loppujenlopuksi nuo erottaa vaikka hännänpään muodosta, kun on ne tunnistamaan oppinut. ;) Nykyään näyttelyissäkin on helppo erottaa venäjänsiniset toisistaan, kun niitä on tottunut katselemaan (ja löytämään niitä eroja). Vuosia sitten ne näyttivät minunkin silmään kaikki samalta.

   Innolla odottelen taas sitä että meillä on pentuja, niiden kanssa meneekin hetki ennen kuin oppii ne tunnistamaan toisistaan - se hankaloittaa kun kehittyvät niin vauhdilla!

   Poista
 2. Pepsi: Kerropa minun emännälle miten kieriminen opetetaan, ne se voi opettaa sen minullekin herkkupaloja vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ella: No, mulle mamma on ruvennut opettamaan sillä, että se muisti että mä kierin välillä kun mua leikitetään semmosella LED-kalavalolla (jolloin mä kierin koska mä tykkään leikkiä sillä!). Sitten mamma rupes palkitsemaan mua kun menin sillä leikkiessä kyljelleen/kierähdin. Sit mamma rupes jossain vaiheessa palkitsemaan vaan siitä jos edes jokseenkin kierähdin (eli pelkästä kyljelleen menemisestä ei tullu herkkua) Mä tietysti yritän tehdä helpoimman kautta ja yritän vielä nykyäänkin saada herkun pelkästään kyljelle menemisestä, mutta sillon mamma näyttää käsiliikkeen jota se käyttää "käskynä" kierimiselle niin mä kiepsahdan kyljeltä toiselle. Mamman mukaan on kuulema vielä hiottavaa, koska mä en kieri käskystä ollenkaan ellen oo jo kyljellään. Ja sit se haluais semmosen 360 asteen kierähdyksen, eikä 180 asteen (+ 180 asteen takaisinpäin) kierähdystä, ihan tyhmää musta koska mun mielestä jo toi kyljeltä toiselle kääntyminen tai pelkkä kyljelleen meneminen riittäis!

   Poista
 3. Hih, minunkin silmään nuo siniset on aina ihan saman näköisiä. Voisit ottaa sellaiset yhteiskuvat josta voisi tunnistaa kumpi on kumpi :) Miedän pennut tulivat maailmaan eilen ja vielä ennen synnytystä mietin, että tarviiko kynsilakkaa, mutta nämähän ovat ihan uniikkeja, en voisi niitä ikimaailmassa sekoittaa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöistä ei vielä saada hirveästi yhteiskuvia kun noiden kahden temperamenttisen neidin kanssa on pientä ongelmaa yhteiselossa, joten edetään rauhassa ja saavat olla paljon eri huoneissa. :)

   Onnea pennuista!

   Poista
 4. Ihania kuvia! :) Kierimisestä olisi kivaa nähdä kuvia/videota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierimisen kanssa on vielä paljon hiottavaa (eikä ihme kun vasta parina päivänä harjoiteltu, perjantaina ensimmäistä kertaa), mutta yritin jo itseasiassa videotakin ottaa. Tosin kännykän muisti on täynnä joten ei onnistunut, mutta jossain vaiheessa olisi tarkoitus tuostakin tempusta saada (kuva- ja) videomateriaalia... :)

   Poista
 5. Ihanat! Onnin kuva kelpaa Movember-haasteeseenkin.. ai niin mutta tää oliskin varaslähtö; lokakuinen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Onnilla on kyllä komeat viikset, saa nähdä esitelläänkö niitä vielä tämänkin kuukauden aikana. ;)

   Poista