perjantai 17. lokakuuta 2014

Loikoilua

Viimeaikoina yksi näky on ollut meillä varsin tuttu. Se on tällainen.


Ensimmäisen kerran olemme myös nähneet pieniä toisen pesuyrityksiä. Ensimmäisen kerran ehkä noin viikko sitten, Onni yllättäen yritti sen jälkeen kun oli Ruskaa tervehtinyt nuuskuttelemalla kuonot vastakkain, nuolaista ruskaa naamasta. Valitettavasti Onni ei tiedä, että Ruska ei tykkää kun sen päähän kosketaan, niin Ruska veti päänsä pois.

Ruska taas parin nuolaisun verran pesi Onnia muistaakseni eilen. Pikkuhiljaa! Itseasiassa juuri tätä kirjoittaessani huomaan Ruskan ja Onnin makailevan yhdessä korissa - Ruska nuolee Onnia

Yksi toinenkin näky on meillä ollut viimeaikoina tuttu. Nimittäin Ruska pyytämässä ruokaa. Ruska kärsii "kroonisesta nälkä-oireyhtymästä." Parhaimmillaan se on saanut tunnin sisään Onnin kanssa kaksi 100 gramman annospussia, ja pyytää vielä kolmatta pussia. Ja sitä ruuan kinuamista jatkuu koko päivän. Positiivista on kuitenkin, että Ruska syö nykyään paljon paremmin kuin mitä meille tullessaan. Sille muutos raksubaarista "ruoka-aikoihin", vaikkakin epäsäännöllisiin sellaisiin, on tehnyt kyllä hyvää.


Leppoisaa perjantai-iltaa ja viikonloppua kaikille!

6 kommenttia :

 1. Joo ruokaa pitää saada, kun on kova nälkä! Ihmiset ei vain sitä tajua tai sitten pitävät meitä tahallaan nälässä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä mieltä on kyllä ehdottomasti nuo meidän tytöt ainakin...

   Poista
 2. Hellyyttävä näky. ♥ Täälläkin Raku ja Nora harjoittelevat siteiden vahvistamista. Pesua näkyy puolin ja toisin silloin tällöin ja leppoisaa painiakin on taas piiiiitkästä aikaa näkynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että teilläkin vahvistetaan siteitä! Onnilla ja Ruskalla on aina muutaman päivän jaksoina hellyys- ja läheisyysjaksoja sekä riitajaksoja, mutta milläpä pariskunnalla ei välillä olisi niitä riitojakin... :)

   Poista
 3. Voi tota ekaa kuvaa erityisesti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä niin hellyyttävä näky että oli pakko kuva napata. ;)

   Poista