maanantai 1. syyskuuta 2014

Masuvisan oikea rivi ja pienen yllätyksen voittaja(t)

Täytyy sanoa että hyviä arvauksia tuli meidän masuvisaan! Selkeästi eniten hankaluuksia aiheutti se, että onko kuvassa 3 vauvamaha vai kuvassa 1, Onnin masun arvaaminen oli ainakin tilastollisesti selkeästi helpompaa kuin tyttöjen masujen!


Oikea rivi oli siis seuraava: 
1. Ella 
2. Onni 
3. Ruska


Yllättäen (koska Ella ei arpomisesta innostunut), meidän onnettareksi ryhtyi Onni. Olin suihkutellut nimilappuihin runsaasti kissanminttusuihketta, ja Onni pääsi sitten valitsemaan voittajan. Tai siis, tässä tapauksessa - voittajat. Onnin tyyli valita voittaja oli nimittäin vähän omalaatuinen, eikä siis yhtä voittajaa voitu yksimielisesti valita.

Älkää välittäkö pienestä säätämisestä videolla, olen käynyt tänään "hieman" hitaalla vaihteella. :D
 Nämä kolme pienen yllätyksen voittajaa ovat...
Taru, Heidi ja Kissa Kermakupilla!

Mitä voittajille lähtee? No, koska täällä mamma yllättyi arvonnan tuloksesta, niin palkintoa ei ole valmiina esiteltäväksi, mutta kaikille kolmelle lähtee kirjekuoressa pieni hiirilelu ja PrimaCat Fresh Meat Snacks -herkkuja/herkkutikkuja (jos onnistun niitä löytämään jostain, kummasti nimittäin tuntuu ettei PrimaCatin tuotteita löydy oikein mistään... varaan siis itselläni oikeuden muuttaa vielä arvontapalkintoa saatavuudesta johtuen). Laittakaahan Taru, Heidi ja Kissa Kermakupilla minulle vielä sähköpostilla (s-posti löytyy sivupalkista) osoitetiedot, niin saadaan palkinnot tulemaan. ;)

7 kommenttia :

 1. Voitto ja vielä noin komean arvonnan suorittajan toimesta ;) Kiitos !

  VastaaPoista
 2. Onni meinasi että pitää arpoa kunnolla, kun kerran pääsee onnettareksi! Onnea voittajat!

  VastaaPoista
 3. Jee! Me voitettiin ja saadaan nameja ja leluja!

  T. Bertta & Coco

  VastaaPoista
 4. Olipas hauska arvontatapa! Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 5. Hienosti arvottu! Onnea voittajille.

  VastaaPoista