torstai 7. elokuuta 2014

Venytyskuvia

Otettiin tuossa sunnuntaina parit venytyskuvat meidän tytöistä.

Ruska kaipaa sitten pentupuuhiensa jälkeen kyllä ehdottomasti harjoitusta tämän näyttelyasennon kanssa. Kissa oli sen verran vastahakoinen tähän touhuun, että pitää alkaa totuttelemaan. Toisaalta hassua, sillä onhan Ruskallakin jo yli kymmenen näyttelyä takana! Kuitenkin viimeisimmästäkin näyttelystä on jo kaksi vuotta aikaa, millä on varmasti vaikutusta.


Ella taasen... kyllä nyt neidistä sai olla ylpeä! Se oli venytyksessä ihan mestarin otteilla - rennosti ja varmasti. En tiedä onko dieetin vai mestarillisen venytyksen ansiota, mutta kissa ei edes näytä kropaltaan ollenkaan lyhyeltä kuten joskus aiemmin!


Vielä odotellaan kunnon merkkejä Ruskan tiineydestä. Neitokainen on tosin ihan jo astutusreissusta asti ollut hyvin hiljainen, hiukan omaan rauhaan vetäytyvä mutta myös hellyydenkipeä. Tietääköhän tämä kokenut mamma jo jotakin, jota me ei vielä tiedetä? ;)

5 kommenttia :

 1. Voi ei, hyvällä tuurilla lukulistalle olisi siis tulossa lisää pentuja! Kissanpentukuume kun voi iskeä aika helposti... :) Mutta oikein ihanan näköinen pitkula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä välillä olla pieni kissanpentukuume, jotta mieli pysyy virkeänä! ;)

   Poista
 2. Ellahan on ihan pantteri! :) En yleensä välitä venäjänsinisistä, mutta Ella on kaunis. Juuri tuon pantterimaisuuden takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ella on kyllä meidän minikokoinen sininen pantteri! :) Siinä missä mielestäni Ruska on semmoinen söpö babyface ja muutenkin ihan pennun näköinen, Ella on semmoinen elegantti kaunotar.

   Ruskan sulhanen se vasta muuten olikin pantteri! Sillä on upean pitkä ja lihaksikas mutta silti elegantti kroppa ja todella vahva kaula. Sekä tietysti pitkät jalat. Se oli kyllä niin pantterimainen tapaus, kun kissa voi olla!

   Poista
 3. Todella pitkää kissaa... helteitäkin siis piisaa :)

  VastaaPoista