maanantai 25. kesäkuuta 2012

Rainy day

Meinasin tuossa kirjoitella kerrankin asiasisältöistä tekstiä, kissanruuista tutkien niiden tuotesisältöjä (pari mukavaa yllätystäkin löytyi!). Mutta se nyt taisi vähän jäädä. Jos sitä tekstiä jatkaisi jossain vaiheessa. ;)
Täällä auttamattoman sateista, ollut pari päivää. Eilen käytiin kissojen kanssa ulkona - tuli huomattua että Ella kaipaa ilmeisesti Onnin kaveriksi ulkoilemaan. Edellisellä kerralla nimittäin oli pelkkä Ella ulkona, ja kyllä tuo kissa pelkäsi paljon enemmän ja oli epävarmempi, kuin nyt kun Onni oli samaan aikaan. Onnissa en niin suurta eroa huomaa yksin ja kaverin kanssa ulkoilemisen välillä, se onkin käynyt enemmän ja pidempään ulkona kuin Ella.

Kahden kissan kanssa ulkoillessa on vain se ongelma, että ei voi ottaa molempien kissoja huomioon siinä minne ne haluaisivat. Ellalle onkin tarkoitus pikkuhiljaa opettaa ulkona Onnin seuraaminen - se tekisi ulkoilusta helpompaa kun kaksi kissaa ei revi eri suuntiin. Ella toisaalta tykkäisi Onnia enemmän kuulostella ja katsella ympärillensä, mutta Onni on niin kärsimätön ja mielummin tallustaa eteenpäin.

Jatketaan siis kesän mittaan kissojen ulkoilua - niin kaksin kuin yksittäinkin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti