sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kesäsuunnitelmia


Nyt on omistajalla alkanut kesäloma. Kissatkin saavat entistä enemmän huomiota. Kesän tavoitteina on viedä Onni hampaidenhuoltoon ja Ella sterilointiin. Ellan kanssa olisi myös tarkoitus kierrellä pääkaupunkiseudun julkista liikennettä. Kesällä voisi myös totuttaa Ellaa raa'an lihan syömiseen. Syksyllä näyttelyihin voisi palata, elokuun RUROK ja lokakuun FinTICAt kiinnostaisivat. Rurok siksi että siellä on russien erikoisnäyttely samalla. Finticatti siksi, että tykkään Tica-näyttelyistä. Ja kun Helsingissä näyttelyn pitäisi olla tämän hetken tietojen mukaan, niin miksikäs ei.

Nuo syksyn näyttelyt voisi steriloinnin jälkeen käydä. Ja katsoa mitä Ella tykkää. Jos se ottaa nykyisenlailla silloinkin pulttia toisista kissoista, meidän näyttelyura jää siihen. Pidetään peukut pystyssä, että sitten sterkkauksen jälkeen muille kissoille ei tarvitsisi niin paljoa uhitella, Ella on nimittäin niin russiharrastajien kuin tuomarienkin mielestä oikein nätti ja mielelläni sitä näyttelyissä käyttäisin. :)
1 kommentti :

  1. Mukavaa kesää teille! Pidetään peukkuja Ellan näyttelyuran puolesta, olisi sääli jos ei noin upeata russia voisi niihin viedä.

    VastaaPoista