keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Onnea Onni 8v!

Tänään meillä vietellään taas synttäreitä - nimittäin Onnin 8-vuotissynttäreitä. Meidän kissakolmikon seniori ikääntyi taas vuoden siis.


Uutta synttärikuvaa ei tänä vuonna Onnista saatu, sillä kissojen emäntä rikkoi fillaroidessaan jalkansa ja Onni on kissoista se, joka karttaa kyynärsauvoilla kävelevää ja ortoosi jalassa linkuttavaa emäntäänsä, pysyen aina turvallisen vähintään parin metrin välimatkan päässä, ihan vain varmuuden vuoksi. Kyllä se siitä, Onni on elämänsä aikana nähnyt emäntänsä nyt yhteensä kolme kertaa ortoosi jalassa ja laskujeni mukaan lähes 20 viikkoa kyynärsauvojenkin kanssa. Tytöt eivät emäntää arkaile myöskään tässä vaiheessa, mutta Onni on ollut aina hieman "villimpi sielu", joka tykkää muutenkin leikkiä hieman vaikeampaa ja etäisempää luonnetta.

Alkukuusta muuten myös kissakolmikon kuopus, Ella, vietti myös synttäreitään. Täyttäen 6 vuotta, sitä ei muistettu täällä blogin puolella kertoakaan.

14 kommenttia :

 1. Onnea Ella 6v! Minä tulen perässä elokuussa - Max
  Onnea Onni 8v! Minä juuri täytin saman muutama viikko sitten! Ja emäntää kannattaa todella varoa keppien kanssa, ne kun voivat sohia mihin tahansa - kokemusta on minullakin keväältä. Onneksi ei enää ja toivottavasti sinullakin menee pian ohi! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä ollaan siis aika samaa ikäluokkaa meidän kolmikon kanssa! Ruskahan täyttää alkusyksystä 7 - sitten meillä on kuusi, seitsemän ja kahdeksanvuotiaat kissat! :D

   Poista
 2. Paljon onnea 8-vuotiaalle! Ihan sama synttäripäivä kuin meidän Bélalla <3

  VastaaPoista
 3. Onnea molemmille ihanuuksille ja sinulle pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Onneksi minulla on nuo kissat auttamassa toipumista! ;)

   Poista
 4. Paljon onnea (vähän myöhässä) komealle Onnille :)

  VastaaPoista
 5. Suuret onnittelut molemmille ihanuuksille ja mamille paranemisia! ♥

  VastaaPoista