sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kasvanut Alia

Aliasta ei olekaan blogin puolella viimeaikoina juuri puhuttu. Ruskan pikku tyttö, Alia, on kasvanut jo hurjasti ja eilen tuli ikää täyteen jo 7kk.


Alian reissaaminen uuteen kotiinsa Sveitsiin Ruskan kasvattajallehan on ollut tiedossa jo pitkään. Ja se, mitä ei ole tiedetty, on Alian lähtöpäivä. Sitä on tässä jännitetty ja odotettu, välillä haikeasti ja välillä innolla odottaen. Koko ajan sitä on arvuuteltu, lähteekö "Minikisu" milloin. Alunperin lähtöä lykkäävänä asiana oli uuden kodin muutto, sitten pähkäilimme miten/milloin Alialle järjestyisi lentokyyti. Kun aikaisemmat lentokummisuunnitelmat peruuntuivat, niin näyttäytyi mahdollisuutena minun reissaamiseni viemään Aliaa. Tottakai tartuin tarjoukseen - pääsisinhän huolehtimaan pikkuisesta sydämenvaltaajasta vielä jännittävän lentomatkan ajan. Päivä ei vieläkään ole tiedossa, mutta veikkailen että ennen 9kk ikää saadaan pikkumuksu pois jaloista pyörimästä.

Vaikka Alia ei samalla tavalla ole koskaan ollut minun "oma" tai siksi antanut aihetta samanlaiseen kiintymykseen kuin mikä on omiin kissoihin, niin onhan se äärettömän ihana pentu ja hurmaava tapaus. Ei voi väittää, etteikö kissaan kiintyisi, etenkin jos sen elämää on seurattu siitä saakka kun ultraäänessä katseltiin pieneltä ruudulta sykkiviä pienenpieniä kissanpennun sydämiä, kuunneltiin sitä hurmaavaa kissanpennun ininää heti syntymästä saakka, katseltiin kun kissanpentu kasvoi ja kehittyi. Helppo on kuitenkin aina ollut ajatella, että pentuja odottaa loistava koti jossain toisaalla - ja sen voin todetakin, kyllä on pennut päässeet ihan mahtaviin koteihin! <3

Nyt sitten vain odotellaan sitä tietoa, milloin Alian lähtöpäivä koittaa.

12 kommenttia :

 1. Alia varmasti tykkää tutusta matkaseurasta :) Tilaan jo etukäteen valokuvia Alian matkasta ja jäämisestä uuteen kotimaahansa uusieb kämppisten luo sekä kuvia muuten kohteesta :)

  VastaaPoista
 2. 7 kk?! Aikakriisihän tässä iskee, ihan vasta ne vielä alle luovutusikäisiä söpöläisiä. :D Tosi kivaa, että pääset saattamaan tyttelin! Varmasti Aliakin arvostaa, on se niin iso muutos joutua koneeseen ja uuteen kotiin niin kiva, että tuttu henkilö tukena mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, on kyllä tuo aika päässyt täälläkin sujahtamaan ihan huomaamatta, jotenkin vaikea uskoa että kohtahan tuolla pennullakin pitäisi alkaa ensimmäinen kiimakin tulemaan! :D

   Poista
 3. Onpa mukavaa että pääset huolehtimaan neitokaisesta vielä matkan ajan! :) Alia on kyllä niin hitsin nätti. ♥

  VastaaPoista
 4. On se kyllä nätti tyttö. :) Itse en tiedä, miten pystyisin tuohon luopumiseen noin pitkän yhteiseln jälkeen. Asiaa kyllä varmasti helpottaa hyvä koti, ja pääset vielä saatille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se toki haikeaa joutua luopumaan - toisaalta se on alunperinkin, pitkään ennen pentujen syntymää, tiedettykin että jos sopiva naaraspentu syntyy, siitä joutuu luopumaan. ;)

   Poista