perjantai 29. tammikuuta 2016

Samaa sävyäTässäpä meillä aika identtisen näköinen kolmikko. Näitä kun katselee päivittäin, niin silmä kyllä tottuu tunnistamaan nämä toisistaan pienestäkin vilahduksesta kissaa, mutta täytyy kyllä myöntää että itseäni välillä kyllä huvittaa katsella näin samannäköistä kissakolmikkoa! Painot tällä hetkellä arviolta 2,5 kg, 2,8kg ja 3,3 kg, eli samaa kokoluokkaa alkaa Aliakin jo olemaan kuin mitä Ella ja Ruska. Onneksi meillä on laumaa "värittämässä" Onni, jolta kokoakin löytyy enemmän, ja tietysti tämä "lauma" ei enää näytä niin tasaisen harmaalta massalta sitten kun Alia on muuttanut pois ja vain kaksi kolmesta näyttää yhdeltä ja samalta kissalta.

Kesäkuussa tullaan Hyvinkäällä näkemään erittäin kissamainen "50 Shades of Grey", kun ERY-SYDin näyttelyssä järjestetään venäjänsinisten erikoisnäyttely, jonka järjestämiseksi täytyy siis saada vähintään 50 venäjänsinistä kissaa paikalle. Siellä tullaan näkemään venäjänsinien hopeanharmaan turkin eri sävyvariaatioita siis varmasti ihan urakalla.

6 kommenttia :

 1. Tämä on niin tasapainoisen näköinen kolmikko :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava nimi erikoisnäyttelyllä, sopii kuin nenä päähän! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti ole kyseisen erikoisnäyttelyn "virallinen" nimi, voisi kyllä olla! :D Pitää melkeinpä ehdottaa.

   Poista
 3. Aika taitava kyllä olet, kun kolmikon erotat toisistaan! Itse joudun välillä miettimään pitkäänkin kumpi somalitytöistä juoksi ohi, vaikka kissat eivät edes ole saman värisiä. :D

  VastaaPoista
 4. 50 venäjänsinistä! Ihan liian söpöä ♥

  VastaaPoista