maanantai 19. lokakuuta 2015

Voita liput lemmikkimessuille! (+ pieni leluarvonta)

Arvonta on toteutettu yhteistyössä FinTICAtin kanssa.
Lemmikkimessut järjestetään taas osana Meidän viikonloppua 7.-8. marraskuuta Helsingin Messukeskuksessa. Messuilla on tänäkin vuonna mukana myös FinTICAt, joka järjestää messuilla Bond-teemaisen "Golden Paw"-näyttelyn!
Mikä on FinTICAt?
FinTICAt on amerikkalaisen kattojärjestö TICA:n jäsenyhdistys. The International Cat Association eli tutummin siis TICA, on rekisteröintimääriltään suurin kattojärjestö. FinTICAt järjestää Suomessa yleensä 2-3 kertaa vuodessa TICA-näyttelyitä.

TICA-näyttelyitä kissasi kanssa kokeillaksesi sinun ei tarvitse olla minkään yhdistyksen jäsen eikä edes kissan tarvitse olla vielä rekisteröity TICA:an. Ensimmäisen näyttelyviikonlopun tulokset saat nimittäin takautuvastikin kissallesi, jos rekisteröit sen vasta näyttelyn jälkeen.Meillä on Ellan kanssa takana jo neljä TICA-näyttelyviikonloppua (postauksen kuvat ovat Messukeskuksen näyttelystä parin vuoden takaa), ja kuten voi arvata, eivät nämä meillä tähänkään jää! Etenkin, kun sain vasta nyt Ellan rekisteröityä Ticaan (*köh köh*, kissaa voi siis kyllä näyttelyttää Ticassa pitkäänkin ilman että se on rekisteröity, pisteitä titteleihin ei vain kerry - Ellakin olisi jo muistaakseni toiseksi ylimmässä kastraattiluokan tittelissä, jos se olisi rekisteröity ajoissa...), niin tämähän on vasta alkua... ;)

TICA-näyttelyn kulku on varsin erilainen kuin meille Suomessa tutumpien Fifé-näyttelyiden. Kissa käy esimerkiksi useammalla eri tuomarilla yhden päivän aikana, ja jokainen tuomari pitää oman loppukilpailunsa. Voi siis todeta, että TICA-näyttelyssä on omistajallakin enemmän aktiviteetteja, kun tuomarin luona käydään useampaan kertaan. Lisää tietoa TICA-näyttelyn kulusta löydät täältä.

Mainittakoon myös, että Messukeskuksen näyttelyyn on vielä mahdollisuus ilmoittautua myös kissan kanssa - ilmoittautumisaikaa on ensi maanantaihin 26.10. saakka tai kunnes 150 kissaa tulee täyteen. Nyt on mahtava tilaisuus kokeilla TICAssa näyttelyttämistä, etukäteen ja paikan päällä saa kyllä ihmisiltä (myös esimerkiksi allekirjoittaneelta) apua ja neuvoja, jos homma ei ole ennestään tuttua. Suosittelen ehdottomasti näiden näyttelyjen kokeilemista! Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.i-tica.com tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen show(at)finticat.net.FinTICAt tarjosi meille hienon mahdollisuuden arpoa messuille kaksi kahden hengen lippupakettia! Näillä lipuilla pääsee käymään niin Lemmikkimessuilla kuin muissakin samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettävillä messuilla.

Lippupakettien (arvotaan siis kaksi kappaletta kahden hengen lippupaketteja, eli arvotaan siis kaksi voittajaa) arvontaan osallistut seuraavasti:
1. Olet blogin julkinen lukija (Bloggerissa).
2. Vastaat kysymykseen "Minkä Bond-leffan mukaan Ella on saanut virallisen nimensä?"
3. Lupaat tulla meidän konkkaronkkaa moikkaamaan messuilla, mikäli liput voitat!  Kenet meidän sinisistä haluaisit erityisesti nähdä? (Meidät tunnistaa varmaan parhaiten Ellan häkistä, joka tulee olemaan varmaan taas aikalailla tämän näköinen, ja vieressä on todennäköisesti limenvärisessä häkissä Ruska ja Alia)
4. Muista kirjoittaa kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi!

Sen lisäksi, koska tiedän että meillä on varmasti myös sellaisia lukijoita, joilla ei ole mahdollisuutta päästä Helsinkiin saakka Lemmikkimessuille, ja meillä on jokin aika sitten saavutettu mukava virstanpylväs blogin elämässä (= 100 lukijaa!), arvon lukijoiden kesken myös itse kustantamani lelupaketin, joka koostuu meidän Ellan kahdesta tämän hetken suosikkilelusta: paketillisesta coktailpalmuja (parhaita huiskaleluja ikinä!) ja Kattipuodin Hertta-lelusta. Lelupaketin arvontaan voit osallistua ilmaisemalla kommenttikentässä sähköpostiosoitteen kera halukkuutesi osallistua leluarvontaan, lippupakettiarvontaan osallistuminen ei siis pelkästään riitä ja voit osallistua leluarvontaan myös osallistumatta lippuarvontaan.Kumpaankin arvontaan on aikaa osallistua keskiviikkoon 28.10.2015 kello 18.00 saakka! Tämän jälkeen arvonnat suoritetaan ja voittajien nimimerkit mainitaan blogissa sekä heihin otetaan yhteyttä sähköpostitse.

Toivottavasti nähdään messuilla ja onnea arvontoihin!
14 kommenttia :

 1. 1. Olen blogin lukija, nimimerkillä Tiina, as you can see :D
  2. Diamonds are forever
  3. Mie asun niin kaukana Helsingistä, että ei tosikaan, joten osallistun mieluummin leluarvontaa :) Muuten tulisin moikkailemaan, jos se olisi mahdollista, mutta 800km välissä. :D
  4. tiinna93@outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 800km on tosiaan hiukan pitkä matka messuille matkata, mutta onnea leluarvontaan. :D

   Poista
 2. Luetaan bloggerissa, Bond leffoja on tullut katsottua liian vähän, Alia oli kiva nähdä että miten se on kasvanut heinäkuusta ja s.posti on tassulinna (miumau) gmail.com. Mukaan molempiin arvontoihin ainakin tässä vaiheessa, koska olen tulossa messuille, kun matkaa on vain puolet edelliseen kommentoijaan verraten (hain kyllä bloggaajapassia, mutta en tiedä saanko sitä - ei ole kokemusta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontoihin! Alia on tosiaan kyllä kasvanut melkoisesti, mutta Hemmo-veli (joka on myös paikalla messuilla) on kyllä kasvanut enemmän! :D

   Poista
  2. Lähden mukaan leluarvontaan :)

   Poista
 3. Lukijoita ollaan ja osallistutaan molempiin arvontoihin! indeterminates ät hotmail piste com ja Ellahan on tietysti saanut nimensä leffasta Diamonds are forever :) Aliaa olisi kiva nähdä, pennut on aina huippuja!

  Tykkäätkö muuten enemmän ticasta vai fifestä kattojärjestönä, ei siis näyttelyjärjestäjinä? Miksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontoihin! :)

   Kysymyksesi on aika hankala - kummassakin on puolensa. Toki minulle tutumpi kattojärjestönäkin on Fifé, esimerkiksi Ticaan olen kuitenkin ollut vähemmän yhteyksissä eri asioiden tiimoilta kuin Kissaliittoon.
   Toisaalta kiroan välillä Kissaliiton byrokratiaa, nytkin minulla on kissaliitossa vetämässä selvitys Ruskan näyttelytuloksiin liittyen, ja asia menee ensiksi näyttelytoimikunnan käsittelyyn ja sitten vielä hallituksen päätettäväksi ennen kuin saan ilmeisesti asiaan minkäänlaista ratkaisua tai edes väli-infoa siitä miten asia etenee. Ja veikkaan todennäköisesti joutuvani myös etsimään sen, että mitä kautta pääsen hallituksen päätöksestä valittamaan, ihan vain koska veikkaan etteivät kuitenkaan saa asiaa käsiteltyä oikein faktatiedoin ja kaikista näkökulmista. Ja luonnollisesti tässähän kuluu taas ihan tuhottomasti aikaa. En ole myöskään saanut minkäänlaista arviota esimerkiksi siitä milloin näyttelytoimikunta asiaani käsittelee... Huoh. Haaveilen Ruskan näyttelyttämisestä alkuvuodesta, mutta ehkä realistisempi arvio on SW-näyttelyyn pääseminen. Ainiin, paitsi että meidän osallistumisoikeus sinnehän riippuu a) siitä päätöksestä tai b) siitä kuinka nopeasti saavat asian käsiteltyä ja päästään näyttelyihin.

   Käsittääkseni amerikkalaisissa järjestöissä on vähemmän tätä kaikenmaailman byrokratiaa - se on toisaalta hyvä, ja toisaalta huono juttu. Hyvähän se on toisaalta kaikkien tällaisten "turhien" episodien, niinkuin Ruskan näyttelyjuttu, kannalta. Tämänkin selvittely on oikeastaan täysin turhaa ajankulua niin minulle kuin heillekin. Kissaliitossa ja Fiféssä toisaalta kasvattajia taidetaan valvoa vähän enemmän - vaikkakaan ei se Kissaliitossakaan aina ihan putkeen ole mennyt kaikenmaailman valvomiset. Toistaiseksi me pyöritään ainakin kummankin näyttelyissä ja kuulutaan kummankin järjestön alla oleviin yhdistyksiin. ;)

   Poista
 4. Me haluttais osallistua leluarvontaan! Huiskat on kivoja!
  Ja emäntä tulee moikkaamaan messuilla, jos vaan ehtii ^_^

  VastaaPoista
 5. Taisi olla aika ilmiselvä tuo bond nimi, kun pienellä goolailulla hoksasin asian! Ennoo ikinä bondeja kattonut.. Mutta diamonds are forever. Marraskuun murusina luen ja sposti on sitäkin simppelimpi marraskuunmuruset@gmail.com. Tullaan varmasti moikkeliskoikkeleimaan <3

  VastaaPoista
 6. Nella on saanut nimensä Diamonds are forever -leffan mukaan ja tulen moikkaamaan, jos voitto osuu kohdalle. ;) k_mari85@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Nellan nimi on peräisin Diamonds are forever -elokuvasta. Jos voitan liput, tulen toki moikkaamaan kasvokkain. :) kaijal@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Osallistutaan mieluusti vaikka molempiin arvontoihin! :) Mutta hauskinta olisi tietysti tulla messuille katsomaan teitä. Hirmusen hieno häkki Ellalla, erityisesti nuo led-valot!

  Ellan nimi on muunnelma Bond leffasta "Diamonds are forever" ja mun sähköinen postiosoite on iitu.kiiski -nimellä gmailissa. :)

  VastaaPoista
 9. Ella on saanut nimensä leffasta ''Diamonds are forever''. Ehdottomasti tuun moikkaamaan jos voitan, äidin kanssa ollaan ihailtu rotua jo pitkään ja olisi upeeta päästä näkemään näitä ihan livenä! :)
  Sähköposti on saara.ruuskanen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Luen bloggerissa ja molempiin arvontoihin. :) Ella on Bondtyttö Diamonds are forever leffasta. Ehdottomasti tulisin moikkaamaan, Ruska olisi mahtava nähdä ja tietty muutkin katit. Sähköposti on epolia10@hotmail.com

  VastaaPoista