perjantai 16. lokakuuta 2015

Maailman paras paikka

Ellan mielestä Ellan maailmassa on yksi paikka ylitse muiden. Se paikka on minun sänkyni.

Koska makuuhuoneeni toimi pitkään pentuhuoneena, oli se Ellalle jopa neljän kuukauden ajan kielletty paikka. Ella taisi päästä huoneeseen tuon neljän kuukauden aikana ehkä kaksi tai kolme kertaa. Nyt kun Ellalla on taas pääsy makuuhuoneeseni, on tullut hyvin selkeäksi että Ellan mielestä huoneen (ja oikeastaan koko asunnon) paras paikka on minun sänkyni!


Ellan mieltymys sänkyyni johtuu todennäköisesti siitä, että Ella on ehdollistunut siihen, että sänky on se paikka missä leikitään ja missä temppuillaan. Ella on nimittäin aina tykännyt jahdata huiskaleluja juuri sängyillä, joten kun leikitän Ellaa, niin valitsen paikaksi yleensä sängyn. Kun otan huiskan käteeni, niin Ella yleensä itseasiassa juokseekin sängylle innoissaan ennen minua. Pari kertaa Ella on saanut kunnon "ilohepulitkin" sängyllä kun on tiennyt että leikitystä luvassa - harmi kun en ole sitä saanut vielä videolle! Samoin temppuilukin on usein tapahtunut niin että kissa on sängyllä - eipä meidän hienohelma-Ella nimittäin esimerkiksi kierimistä suostu muualla kuin pehmeällä alustalla tekemäänkään.Kolmen viikon kuluttua oleviin FinTICAtin näyttelyihin Helsingin messukeskukseen meiltä oli tarkoitus muuten alunperin lähteä vain Ruska. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että paikalle lähteekin koko meidän venäjänsinisedustus: Ruska, Alia ja Ella. Sen lisäksi Ruskan Hemmo-poika on tulossa CFA-näyttelyyn. Tosin, sekä Ruska että Ella pitää vielä ilmoittaa näyttelyyn, mutta sen varmaan teen ensi viikon alussa... :)

Enpä ole muuten koskaan aikaisemmin valmistellut kolmea kissaa samaan aikaan näyttelyyn! Ruskan ja Ellan olen kerran laittanut kyllä esittelynäyttelyyn näyttelykuntoon, eikä Alia toisaalta ihan hirveästi lisää työtaakkaa. Saattaa tulla myös mukavan kiireinen näyttelypäivä, kun on kolme kissaa eri luokissa ja välillä myös huolehdittavana vielä toiseen näyttelyyn samanaikaisesti osallistuva kissa! Saa nähdä miten me selvitään... :)

5 kommenttia :

 1. Oletko menossa näyttelyyn lauantaina vai sunnuntaina? Itse aion käydä lemmikkimessuilla lauantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko konkkaronkka meiltä on paikalla koko viikonlopun. :)

   Poista
 2. On varmasti ihana tunne saada oma rakas paikka takaisin pitkän ajan jälkeen ♥ Ei ihme, että Ella tykkää: pehmeyttä, oman mamin tuoksut sekä paikka hauskoille tekemisille! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan pehmeä lempipaikka, varmasti mukavaa päästä taas puuhailemaan. Onnea näyttelyyn!

  VastaaPoista
 4. Ihan liian söpöö ♥

  pitääkin yrittää stolkata teidän sininen jengi sitten näytelyssä, pahoittelen jo mahdollisia sekavia, ihastuneita sössötyksiä jos törmäät muhun ;D

  VastaaPoista