maanantai 9. helmikuuta 2015

Vuosi Ruskaa

Tänään tulee täyteen vuosi yhteiseloa Ruskan kanssa. Voin sanoa, että olen erittäin tyytyväinen päätökseeni ottaa tuo neiti meille sijoitukseen!

Ruska on kissoistamme se, joka kaipaa eniten läheisyyttä. Se rakastaa sitä kun se otetaan tiukkaan haliotteeseen syliin. Siinä se onkin siis aika erilainen kuin tuo toinen kaunokainen, Ella, joka taas ei malttaisi olla lainkaan sylissä (vaan haluaisi juosta lelun perässä koko ajan). Ruska on pentumaisen leikkisä, mutta pidättyväinen ja voisin sanoa sen olevan "helppo" kissa.

En tiennyt vuosi sitten, että saisin Ruskasta meidän stressiherkälle Onnille parhaan kaverin ja varjon. Ruska on kyllä ehdottomasti parasta mitä on Onnille tapahtunut. Tosin tällä hetkellä kaksikko riitelee paljon, kun Onnilla on kevättä rinnassa ja se haluaisi ihan koko ajan painia tyttöjen kanssa. Tytöt taas eivät ole painijoita, ei edes Ruska, joka tykkää kyllä välillä leikkiä muunlaisia kissamaisia leikkejä. Meno kyllä taas rauhoittuu kesään mennessä.

Vuosipäivän kunniaksi otettiin Ruskasta pari uutta kuvaa. Osassa näistä kuvista Ruskan normaalisti seesteistä ilmettä on hämätty leluhuiskalla, jotta nuo silmät saisi paremmin esille... :)


10 kommenttia :

 1. Kauniit ja ah niin vihreät silmät :) Voisi meidän Alexkin innostua...

  VastaaPoista
 2. Max: Oi Ruska, kun olet niiiiiin kaunis!!

  VastaaPoista
 3. Onnea! ♥ Ruska on kyllä aivan upea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Ruskan kauneus kyllä tuntuu vetoavan moniin!

   Poista
 4. Onnittelut ekasta yhteisestä vuodesta. Mekin tykätään Ruskasta ♥ Voi että kun hää keskittyy niin kanssa tuohon silmien kuvaamiseen, että ekassa ne meinaa ihan karata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskasta on kyllä vaikea olla tykkäämättä! <3

   Poista
 5. Voi Ruska, kuinka olet kaunis. Ja nuo vihreät silmät. Meidänkin Ruska on vihreäsilmäinen, mutta eurooppalaisena ei sentään ihan noin smaragdisilmäinen.

  VastaaPoista