sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kuvia Ruskasta

Tällä hetkellä meidän blogissa "popitetaan" Ruskaa. Pahoittelen, mutta odotan innolla kunnes neidit tulisivat niin hyvin toimeen että saataisiin yhteiskuvia... ;)

Tällähän hetkellä Ruskan sopeutuminen sujuu hyvin, suurimmilta osin. Onnin kanssa Ruska on ystävystynyt ja kaksikko leikkii kauniisti. Kaikkein söpöintä on kun Ruska välillä Onnin nähdessään kävelee Onnin luo ja puskee tätä. <3 Onnista näkee, että Ruska-kaverin läsnäolo tekee sille hyvää. Kaksikon ystävyyden on rakentanut Ruskalla ollut kiima, jolloin meidän Onni tietysti oli omissa fantasiamaailmoissaan prinssin roolissa.

Ellan kanssa ei, yllättävää sinänsä, mene yhtä hyvin. Meidän itsetietoinen Ella-prinsessahan ei neidin lähelläoloa viedä siedä, ja sähinästä päätyvät helposti läpsimään toisiaan ja jahtaamaan sähinän ja murinan kera.

Sääli.

Mutta ehkä se tästä vielä... neideille pitää vain antaa aikaa. Vasta tasan kaksi viikkoahan siitä on, että Ruska meille saapui - ei pidä olettaa ihmeitä siinä ajassa, kun tutustuttaa uutta, aikuista kissaa kahteen toiseen aikuiseen kissaan.

4 kommenttia :

 1. Ihanaa, että Onnin kanssa on jo kaveria. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on täällä kotiväen mielestä varsinainen ihme - Ruskan meille jäämisessähän on kriteerinä ollut se, että se tulisi Ellan kanssa toimeen. Onnin kanssa ei tarvitse tulla, koska oletus oli että Onni ei siihen pysty. Toisin on käynyt!

   Tänään aamulla nappasin kuvan kun Onni ja Ruska nukkuivat - kiinni toisissaan! Onnin ei ole nähty nukkuvan niin lähellä toista kissaa sitten sen jälkeen kun se meidän mukaamme lähti 12 viikkoisena sisarustensa luota... Näköjään ihmeitä voi sattua!

   Poista
 2. Ruska on kyllä niin kaunis! ♥ Ihana kuulla että Ruska ja Onni ovat ystävystyneet, ja kunpa meilläkin vielä joskus puskettaisiin toista.. Mun toivo alkaa kyllä jo kohta hiipumaan sen suhteen, kun onhan Hugo ollut meillä jo yli vuoden.. :D

  VastaaPoista
 3. Tosi nättejä kissoja löytyy täältä. :) Meidän kissahuushollissa on myös ollut ylä-ja alamäkiä kissaveljesten tutustuttamisessa pentuun. Pienin tassun askelin eteen päin :)

  VastaaPoista