tiistai 8. marraskuuta 2011

Onnin lihakset ovat tehneet paluun!

Koska nyt on kuultu niin paljon pennuista ja niiden upeasta mammasta, täytyy tasapainon vuoksi varmaan kertoa vaihteeksi myös meidän rakkaan kollipojan kuulumisia. :)

Kuva syksyltä 09
Kerroin joskus, kuinka tuolta kollilta on lähtenyt paljon lihaksia laihtumisen takia. Mutta nyt... se on saanut ne kaikki takaisin, entistä upeampana! Siinä on meillä taas aikamoinen bodarikolli...

Onnin kanssa käytiin eilen pitkästä aikaa valjastelemassa. Yllättävän hyvin se suhtautui taas valjasteluun vaikka edellisestä kerrasta on kauan ja nyt tuolla kuitenkin oli märkääkin. Tosin, ei Onnia ole koskaan kosteus haitannut, on sitä kaatosateellakin käyty ulkona...

Meillä on ruvettu nyt pohtimaan ensi kesän suunnitelmia. Riippuen mummoni kunnosta, yritän löytää mahdollisuuden lähteä kummankin kissan kanssa Valtimolle - todellakin korpeen - rentoutumaan vaikka viikoksi. Toissakesäinen reissu Onnin kanssa oli nimittäin sen verta mahtava.

Ja sitten pennuista.
Pennut, toisin kuin emonsa, syövät kaikki jo raakaa lihaakin suurella innolla! Itseasiassa se on pentujen mielestä hurjasti parempaa kuin mikään teollinen. Täytyypä ohjeistaa pennunottajia myös barf-ruokinnasta; jos jollain olisi kiinnostusta niin aina vain parempi! Ainakin poikapennun ottajat ovat olleet kiitollisia kun olen jo hiukan ohjeistanut heitä teollisten ruokien kanssa; täytyy keskustella täten myös barffaamisen ja puolibarffaamisen mahdollisuuksista... :)

Pennuilla on parin viikon päästä myös ensimmäiset rokotukset.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti