maanantai 25. heinäkuuta 2016

Mökkiterveiset


Ella pääsi käymään sukumökillä ensimmäisenä kissana. Ihmeteltiin laiturilla kaloja, seikkailtiin rakennuksissa ja käytiin jopa souturetkellä (mikä ei Ellan mielestä ollut lainkaan kivaa ja oli vähällä ettei Ella tipahtanut järveen kun oli kova kiire hypätä veneestä takaisin laiturille retken päätteeksi).

Sillä aikaa Ruska ja Onni ovat kotiutuneet uuteen kotiinsa, johon koko kissakolmikko muutti viime tiistaina. Kaikki kissat tuntuvat viihtyvän jo varsin hyvin, isot ikkunat ovat kaikkien mielestä mielenkiintoisia (ja maantason näkymät varsinkin, kissoille jotka ovat tottuneet asumaan ehkä noin parikymmentä metriä maanpinnan yläpuolella) ja myös parveke on suuressa suosiossa.

7 kommenttia :

 1. Mökillä on kivan jänskää! Haluan kuulla lisää teidän uudesta kodista! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudesta kodista kerrotaan varmaan aikanaan lisää. ;)

   Poista
 2. Ihanat vihreät silmät sopii hyvin vehreään mökkimaisemaan! Mäkin haluisin viedä Oivan mökkeilemään ja katselemaan rantsua, mutta kun ei oo mökkiä. :D Pitää ehkä tyytyä tekemään pyöräretki lähirantaan jonain aurinkoisena päivänä ja katsella laineita ja vesilintuja siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän Ella on mökkeillyt elämänsä aikana jo peräti kolmessa paikkaa, kun tutuilla/sukulaisilla noita mökkejä sattuu olemaan. :)

   Poista
 3. Mahtoi riittää tutkittavaa kaikkine hajuinensa ja ääninensä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Olispa kivaa päästä mökille kissojen kanssa, etenkin Kiira nauttisi varmasti mökkielämästä. :)

  VastaaPoista