perjantai 24. huhtikuuta 2015

Taas kotona

Onni on nyt maanantai-illasta saakka ollut kotona. Onnin "lomareissu" kestikin siis kaksi viikkoa ja yhden päivän.

Onni oli tosiaan hoidossa isäni luona. Kävin herraa pariin kertaan hoitojakson aikanakin moikkaamassa, hyvin näytti kissa voivan ja tuli aina minua eteiseen vastaan hurjasti kehräten ja pussaillen. Onni tulee kotonakin ovelle vastaan, mutta ei kehräämään ja pussailemaan, kai siis kollilla ikäväkin oli. Onnilla oli kuitenkin kanssaan toisaalta isäni ja veljeni, ja etenkin isästäni Onni kyllä kovasti tykkää - ja isäni Onnista. Onnille onkin aina tarvittaessa hoitopaikka olemassa. Tyttöjä isäni ei vielä uskalla ottaa hoitoon, sillä ne vaativat jo turvallisuutensa tähden hieman enemmän järjestelyjä esim parvekkeen, tippuvien tavaroiden ja tuuletusikkunoiden kanssa. Tuuletusikkuna on isäni luona verkotettu, mutta sitä ei Onninkaan yksin ollessa uskaltanut jättää auki, ja nuo tytöt kun ovat todella nopeita liikkeissään, niin ei sitä tuuletusikkunaa uskaltaisi varmaan pitää auki edes valvottuna, kun nuo ehtivät tekemään jo vaikka mitä siinä ajassa kun selkänsä kääntää. Meillä kun harvoin nuo tytöt ovat enää siellä missä ne "äsken" tai sekuntia aikaisemmin näki. :D

Onni oli muuten hoidossa alkanut nirsoilemaan! Tiedän Onnin nirsoilevan kyllä helposti, mutta nyt kun se on syönyt aina toisen kissan kanssa, ei nirsoilua juuri tapahdu. Epäilen kyllä, että Onni oli myös isäni luona saanut aika runsaita annoksia ja useampaan kertaan herkkuruokia: seitiä ja katkarapuja!

No, nyt on kolli taas kotona. Parissa tilanteessa se on käyttäytynyt eri tavalla kuin normaalisti (se oli mm. yksi ilta kaivautunut veljeni sängyssä peittojen ja lakanan alle niin että pää vain näkyi sängyn reunalla). Mutta täytyy kyllä todeta, että itsestä on mukavaa kun kolmikko on taas koossa!No, nyt sitten jännäillään, että onko siellä Ruskan masussa pentuja vai ei. Nisien pitäisi tämän viikon lopulla punoittaa, mutta en vielä uskalla sanoa juuta enkä jaata. Ruskalla kun on normaalistikin isommat ja punaisemmat nisät kuin muilla naarailla joiden niisä olen päässyt tutkimaan.

6 kommenttia :

 1. Täällä ollaan niiiiin peukut ja tassut pystyssä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä peukkuja ja tassuja tarvitaan! Tätä on nyt niin pitkään yritetty!

   Poista
 2. Jännittävää! Jännittävää on myös se, miten Onni suhtautuu jos sinne tulee pentuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todentotta on jännittävää, Onnihan ei viimeksi päässyt hirveästi Ellan pentujen kanssa touhuamaan, arvaamaton kun oli - eikä ihme, kun kollin kissankielitaidot hävisivät jopa 6-viikkoiselle pennulle... Nyt Onni on kehittynyt hurjasti kissankielessä tänä aikana mitä Ruska on meillä ollut, joten mahdollisuudet on pentujenkin kanssa touhuamiseen olemassa. Ja jos pentujen kanssa oleminen ei onnistu tai Onni selvästi stressaa, on sille tosiaan hoitopaikka olemassa. :)

   Poista
 3. Onni kuiskaa eka kuvassa, että herkuteltu on tultua. :D

  VastaaPoista