torstai 12. maaliskuuta 2015

Muutama kuva kuukauden takaa

Valokuvaaja Hannu Palomäki kuvasi kuukausi sitten ystävänpäivänä Suomen Manxrengas ry:n esittelynäyttelyssä Nummelassa. Muutaman kuvan hän oli meidänkin neideistä napannut, joten jaetaan ne sitten täällä blogissakin...

Aluksi muutama kuva Ellasta.
Seuraavissa kuvissa onkin sitten Ruska.

Joo, jos sitä saisi sitten parin viikon päästä Ellan turkinkin näyttämään taas paremmalta. Meillä on siis nyt edessä taas Ellan kanssa muutamat näyttelyt: 28.-29.3. FinTICAt Lahdessa ja lauantaina 11.4. RUROK PetExpossa. Saa tulla moikkaamaan! Tosin Rurokissa olen myös assarina, joten silloin saa kyllä minulle tulla juttelemaan, jos tunnistaa, mutta Ellaa en joka hetki pysty esittelemään vaikka senkin mielelläni tekisin. ;)

14 kommenttia :

 1. Venäjänsininen on aina kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja kuvia! Pitää meidänkin napata tytöistä kuvat jonkun näyttelyn yhteydessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nähdään taas sitten Lahdessa FinTICAn näyttelyssä!

   Poista
  2. Meidänkin pitäisi vielä joku kerta mennä studiokuviin näyttelyssä - tuollakin olisi ollut se mahdollisuus, mutta ei menty. Tulee tosin niin paljon itsekin kuitenkin kuvailtua ja etenkään Ella ei ole edustavimmillaan näyttelyissä, joten tulee oltua ehkä liiankin pihi mitä tulee noiden kissojen kuvauttamiseen. :D Nämä olivat tosiaan vain näitä ilmaisia kuvia, joita näyttelyssä otettiin Manxrenkaan käyttöön noista rotuesittelyistä. :)

   Poista
 3. Hienoja kuvia! Ja hienoja kissoja :) Olisipa kiva jos sattuisit assariksi sille tuomarille minne me tulemme Namun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellan takia toivon tietysti pääseväni russituomarille assariksi - mutta sepäs vasta mukavaa olisikin jos kyseinen tuomari sattuisi olemaan myös Namun tuomari! ;)

   Poista
 4. Pääsittepä paljon kameran eteen! Hienoja kuvia, Ruskalla on hauska ilme tuomarin käsittelyssä. :D Semmoinen "eep!". Onko Ruska muuten Ellaa pienempi, ainakin näissä kuvissa näyttää siltä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, Ruska on tosiaan hieman Ellaa pienempi. Kummatkin tytöthän ovat tosi pienikokoisia, Ruska 2,7kg ja Ella nyt 3,3kg, tosin leikkaamattomana painoi 2,6-2,8 kg. Mutta Ellalla on mielestäni pidemmät kropan mittasuhteet, mutta hirveästi eroa tyttöjen mitoissa ei ole. Pitää joskus ottaa vertailukuvat tytöistä, joissa näkisi kokoakin. :)

   Poista
 5. Ei tulla Lahteen eikä Expoon, mutta Turkuun ja Tampereelle sitten huhti-toukokuussa.. Onnea turkinkasvatukselle ja näyttelyille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan todennäköisesti tulossa Tampereelle lauantaiksi! Ellan ei tarvitse turkkiaan hirveästi kasvatella- se on aika hyvä nykyään paksuudeltakin, vähän tosin karva on pitkää. Mamman pitäisi vain olla tarkkana sen turkin laittamisessa näyttelyihin - pestä kissa edellisenä päivänä ja olla tarkka aineiden kanssa. :)

   Poista
 6. Mekin tullaan FinTICAteilemaan viikonloppuna ja Nalan kanssa PetExpoon lauantaina. Melkein alkaa jo jännittää ^_^

  VastaaPoista
 7. Heh, teillä onkin samoja näyttelyitä edessä. :D

  VastaaPoista
 8. Kauniit kissat kauniissa kuvissa. Tosiaan olisipa kiva joskus tulla katsomaan kissanäyttelyä, varmasti mielenkiintoista.
  -Pipsun ja Miirun Pirjo -

  VastaaPoista