keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kuin paita ja peppu

Ruska on tosiaan taas kotona. Kuten arvasin etukäteen, Ruskan paluu on ollut Onnille suuri helpotus. Nyt Onni voi olla taas oma itsensä ja saa nauttia Ruskan tarjoamasta läheisyydestä. Yhtä ahkerasti ovat aina yhdessä kuin ennenkin, meidän erottamaton kaksikko.

Onnin valtakunnassa on taas kaikki hyvin.Ja mitä Ruskaan tulee, astutusreissu oli onnistunut. Jo puoli tuntia sen jälkeen kuin olimme kollin luo saapuneet, oli kaksikolla kunnolla säpinää. Nyt sitten vain odotellaan, ensiksi niitä tiineyden merkkejä. Viimeksi Ruska oli heti astutuksesta lähtien "niiiiin tiine", sen käytös muuttui samantien. Nyt se on täysin normaali. Yrittääkö se huijata meitä ihmisiä?

Laskettu aika on loppiaisena.

7 kommenttia :

 1. Ihanaa Onni kun sait kamun kotia! Miten toivotit Ruskan tervetulleeksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ollut näkemässä Ruskan ja Onnin jälleennäkemistä - perheeltä tosin kuulin että ensimmäisenä iltana olivat hieman riidelleet. Eikä ihme, kun toinen oon useamman päivän kaivannut leikkikaveria ja läheisyyttä, mutta toinen on varmasti väsynyt kaikesta matkaamisesta ja uusista paikoista eikä siis varmasti leikkiin heti innostu. Yhden yön jälkeen tilanne oli kuitenkin taas normaali. :)

   Poista
 2. Onpa mukavaa kun rakas tuli takaisin kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti Onnista ainakin mukavaa! Niin on myös omistajasta, ehti sitä Ruskaa itsekin jo kaipaamaan.

   Poista
 3. Kohta on vastapainoksi toivottavasti monta mini-Ruskaa Onnilla pitämässä seuraa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiedä ilahtuuko Onni siitä että semmoisia tupsahtaa maailmaan - voi olla Onnille kova paikka jos sen pitäisi niiden isäksi ryhtyä. :D

   Poista
 4. Kissat ovat kyllä mitä parhaimpia huijaajia mitä tiineysasioihin tulee ;-)

  VastaaPoista