keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

URK Salo 22.3.2014

Ellan kanssa käytiin taas näyttelyssä, tällä kertaa Salossa asti. URKin kevätnäyttely järjestettiin tällä kertaa Astrum-keskuksessa Salossa. Salo oli näin pääkaupunkilaisellekin ihan ok näyttelymatkan päässä - hiukan lähempänä kuin Turku (vaikka on sielläkin oltu pariin kertaan).

Tuomarina meillä oli tällä kertaa Laura Scholten. Tykkäsin tuomarista, oli mukava ja selitti hyvin kissasta.Itseäni hiukan jännitti, kun tämä oli ensimmäinen kerta pitkiin aikoihin (yli kolmeen vuoteen) kun joku muu kuin minä kissan esitän näyttelyssä tuomarille. Kuten ylemmästä kuvasta voi päätellä, olen tuo oikeanpuoleinen hahmo - jolla on kyynärsauvat. Niiden kanssa ei hirveästi kissaa kannella näyttelyssäkään.

Mutta sitten arvosteluun. Arvosteluseteli oli taas suhteellisen selkeä, pari sanaa löytyi taas joita ei heti osaa tulkita.

Tyyppi: Not so big. Real female body. Could be little higher on legs.
Pää: Ex shape and wedge. Good profile + skull. Good chin and whiskerpads.
Silmät: Ex vivid green. Expressive, almond shape.
Korvat: Medium size. Good placement to head.
Turkki: Ex ????, ex texture. bit close lying at moment. Nice medium blue.
Häntä: Suiting body
Kunto: Ex
Yleisvaikutelma: Lovely face.


Ja mitäs sitten saatiinkaan tulokseksi? Kaivattu EX1 CAP, se kolmas semmoinen. Eli Ellasta tuli nyt Premier!

Sen paremmin ei tällä(kään) kertaa pärjätty, mutta neiti käyttäytyi paremmin kuin yleensä ja tavoitetulos saavutettu - en voisi tyytyväisempi olla! ;)Nyt pitäisi enää lähetellä sertikopioita ja valmistumisilmoitusta Kissaliitolle, niin päästään neidin nimen edessä käyttämään titteliä PR.


Tällaista tällä kertaa!

2 kommenttia :