maanantai 11. marraskuuta 2013

Poseeraava prinsessa

Posetuskuvia muutaman päivän takaa.

Ellalla muuten on seuraava näyttely Helsingin messukeskuksessa FinTICAtin näyttelyssä parin viikon päästä, 23.-24.11.2013. Ella todennäköisesti on rotunsa ainut edustaja, nyt onkin siis syytä sisustaa häkki oikein hienoksi!

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitokset - neidin silmät kuuluvat kyllä ehdottomasti tämän kissan parhaisiin puoliin! :)

   Poista
 2. Hienoja poseerauksia! Täytyykin pistää tuo näyttely mieleen. Jos vaikka piipahtaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemmikkimessujen näyttelyssä näkee kyllä monenlaista kissaa ja lemmikkimessuilla on monenlaista kojua mistä saa itselleen/kissalleen jotain kivaa.

   Tuolla näyttelyssähän ei paljoa kissoja ole (n. 100 per päivä), mutta rotuja ainakin 25! Näistä aika monta erikoisempaa rotuakin; laperm, munchkin, pitkäkarvainen brittiläinen, scottish fold, donskoy, levkoy ja thai ovat ainakin sellaisia, joita ei Fifén alaisissa näyttelyissä näy. :)
   Itseasiassa aika moni yleensä Suomessa näyttelyissä tavattava rotu ei ollenkaan näillänäkymin edusta tuolla - siihen saattaa olla syynä samaan aikaan oleva Turok, joka vetää lauantaille yli 700 kissaa...

   Lemmikkimessut on kuitenkin aikamoinen yleisötapahtuma ja itse menen mielelläni edustamaan upeaa rotua ja kertomaan siitä kiinnostuneille. :)

   Poista