keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ja taas kerran pari kuvaa...

Viimeaikoina kun on nuo illat uvenneet niin pimenemään, on tullut kissojakin kuvattua paljon vähemmän. Yksi päivä sitten pakotin itseni ottamaan Ellasta jotain kuvia - alkaa oma kuvausmotivaatio aina laskemaan valon määrän laskiessa.

Täytyypä vain todeta, että tuo lisäsalama on ollut kullanarvoinen kapistus. Miten olen joskus selvinnytkään ilman sitä...?

Näistä kuvista huomaa sen, että Ellaa ei huvita ja mammaakaan ei oikein huvita. No, mutta kuvia kuitenkin. ^-^
Taustana näissä kuvissa on äitini maalaus. Äitini aina maalailee kun sille päälle sattuu, ja hienoja töitä häneltä on tullut. Tuo ei minusta ole äitini parhaimpia töitä, mutta sopi ihan hyvin Ellan taustaksi. 

Meillä on muuten jo melkein 50 lukijaa. Wow! "Sen kunniaksi" voisin koittaa Onnistakin pari kuvaa ottaa joku päivä.

3 kommenttia :

 1. Kaunis maalaus taustalla! Äitisi taitaa osata nuo hommat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini osaa kyllä todella taitavasti piirtää ja maalata. Hnäeltä olen oppinut yhden hienon asian maalaamisesta: siihen puun piirtämiseen ei tarvitse käyttää aina sitä pelkkää vihreää, yhtälailla siihen voi käyttää sen kanssa vaikka sinistä, keltaista, punaista ja liilaakin. Kaiken ei tarvitse olla kaavoihin kangistunutta, kun toteuttaa itseään.

   Äitini tosiaan "harrastuksena" maalailee, kun keksii erilaisia alustoja (tuokin tehty styroxilevylle) ja erityisesti silloin, kun töissä ollessaan hänellä on luppoaikaa, syntyy hienoja teoksia. :)

   Poista
 2. Voitko käydä katsomassa minun Blogini?
  http://snowblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista