lauantai 8. syyskuuta 2012

Syksy tuo mukanaan kaikenlaista!

Näyttää aikalailla painottuvan tämän blogin päivittely tätä nykyä viikonlopuille - eikä ihme. Kyllä se opiskelu taas vie niin paljon ajasta ja kun päivittäin kuudelta herää, on iltapäivästä niin väsynyt ettei kissojen kuvailuun tai blogikirjoitteluun tunnu löytyvän voimia. 

Ja sitten otsikkoon. Syksy, se on täällä. Eipä sitä ulkona kulkiessa kyllä vielä oikein huomaa.
Etenkin tämä syyskuu-lokakuu tulee olemaan täynnä kaikenlaista kissoihinkin liittyvää. Laitetaanpa pari päivämäärää, joita täällä odotetaan. Ja pari vinkkiä mitä on tuloillaan.
11.9. - Paaaljon onnea vaan, paljon onnea vaan,... <3
24.9. - Voi, siitäkin tulee sitten jo vuosi. Jos kaikki olisi mennyt kuten silloin suunniteltiin, ei tällä päivällä olisi merkitystä ja elettäisiin kolmen kissan kanssa.
6.10. - Kaksi vuotta, se on pitkä aika!
Saa nähdä päädytäänkö me vielä tänä syksynä suunnitellusti näyttelyihin Ellan kanssa vai ei. Sitä nyt on tullut jo suunniteltua ja mietittyä niin paljon, että eiköhän olsii kohta jo aika...

Sitten, pari kuvaa karvakasoista. Pitkästä aikaa joku räpsy Onnistakin, parin viikon takaa!
Onni on kasvattanut taas aika komeat viiksikarvat, eikös? ;) Se on jännä kuinka noiden viiksikarvojenkin kasvu on niin yksilöllistä kissoilla, Ellahan ei kummoisia viiksiä kasvattele mutta Onnilla on välistä varsin komeat. Lyhytkarvakissoillahan harvemmin on yhtä komeita viiksiä kuin pitkäkarvaisilla. Onnissahan on hauska se, että nuo viiksikarvat ja "kulmakarvat" ovat valkoisia (valkoinen tekee hienon kontrastin muuten tummahkon turkin kanssa!), mutta nenän kummallakin puolella kun on yhdet tuntokarvat, joista toisella puolella oleva on valkoinen ja toisella puolella musta. 

Pitäisi tuon edellisen pohdintapostauksen kommentteihin jaksaa vastailla, pahoittelen etten sitä ole vielä tehnyt...


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti