torstai 19. huhtikuuta 2012

Kissa se vanhenee päivä päivältä, mutta ulkomuoto ei muutu

Kuva Katzenhof-kissalan sivuilta


Eikös sen samaksi kissaksi tunnista, ensimmäisessä kuvassa siis ikää 4kk jos oikein muistan, ja toinen on otettu ihan piakkoin eli kissalla ikää 1v 11kk. Tuo pentukuva on ensimmäisiä kuvia mitä sain silloin nähdä tulevasta kissastani (vaikka eihän se vielä silloin ollut tiedossa, vaan silloin 4½kk iässä kun kävimme katsomassa). On se jännä, että päälle luovutusikäisestä tuon kyllä pystyy tunnistamaan, mutta koska en Ellaa ole alle 4½ kk iässä nähnyt muutoin kuin kuvissa, en alle luovutusikäistä Ellaa erota sen sisaruksista kuvista. Toisaalta pentue oli kuulema myös erittäin tasainen, eli suuria eroja ei ollut.

Sitten pääseekin lukijat arvailemaan, kuka pennuista olisi näissä seuraavissa kuvissa Ella... Nämä ovat niitä harvoja kuvia, joista tiedän kuka on kukin. ;)
1.  http://www.kaizahre.kuvat.fi/kuvat/James+Bond+-+litter/6.6.2010/IMG_2668.JPG/small (2. kuva jossa näkee yhden pennun paremmin...  http://www.kaizahre.kuvat.fi/kuvat/James+Bond+-+litter/6.6.2010/IMG_2669.JPG/small , tuosta vasemman puoleisimmasta ei valitettavasti ole kuvaa jossa se katsoisi edes vähän kameraan.)
2. http://www.kaizahre.kuvat.fi/kuvat/James+Bond+-+litter/25.6.2010/IMG_3130.JPG/small
3. http://www.kaizahre.kuvat.fi/kuvat/James+Bond+-+litter/25.6.2010/IMG_3112.JPG/small (Tästä minä en kyllä varmasti tiedä, mutta erittäin vahva epäilys minulla on)

Ja tosiaan, noita kun vertaa meidän pentuihin, joilla oli oikeasti jo pienestä pitäen selkeät erot havaittavissa (ainakin minun mielestäni). ;)

Vielä muuten sellainen ilmoittamisen arvoinen asia, että tällä omalla koneellani ei toimi, syystä tai toisesta, millään selaimella omani eikä muiden blogien kommentointi, joka on todella harmi kun mielellään muillekin jotain kommenttia antaisi.

1 kommentti :

  1. Hei! Omaan silmään kaikki pennut kuvissa näyttävät samanlaisilta mutta 2. kuvassa on söpöjä hymynaamoja. :)

    VastaaPoista