maanantai 10. tammikuuta 2011

FINTICAt, Lahti 9.1.2011

Olimme tällä kertaa aikuisten luokassa. :) Olin varma, että ei tuo tasan 8kk ikäinen pikkuinen pärjäisi, onhan se muita nuorempi ja pienempikokoinen.

Mutta kyllä täytyi sanansa syödä, kun Kurt Vlach, joka lauantainakin Ellasta piti, valitsi tuon kaikista neljästä russista parhaaksi! Finaalipaikkaa ounasteltiin...

Sen jälkeen meillä oli tuomarina Tomoko Vlach. Kuten lauantainakin, hän piti myös Ellasta, ja Ella oli jo toisen kerran paras russi, ensimmäisenä päivänään aikuisten kissojen luokassa.

Tämän jälkeen tuli hiukan pattitilanne; meidän numerolappu nostettiin Tomokon arvostelun aikaan Kurtin finaalikymppiin. Ja hiukan perästä nostettiin myös meidän numerolappu Bobbie Tullon arvosteluun. Bobbie Tullolla oli kuitenkin vielä noin 15 kissaa arvosteltavana ennen meidän vuoroa ja Kurtin kehään meidän numerolappu oli ensiksi nostettu. Kun Ella joutui odottelemaan Tullon kehästä tulevia finalisteja arvosteluhäkissä Kurtin kehässä, nostettiin Ellan numero finaaliin myös Tomokon kehään. Meidän lappu oli siis ylhäällä jokaisessa kehässä sillä hetkellä. :D

Kun Kurt pääsi vihdoin finaalinsa aloittamaan, Ella oli kaikkien rotujen finaalissa kahdeksas. Siitä sitten riensimme suoraan Bobbien arvosteluun, joka meitä olikin hiukan joutunut odottelemaan. Bobbien mielestä Ella oli russien kolmas (tältä tuomarilta en mitään sijoitusta odottanutkaan, ei lauantainakaan Ellasta pitänyt niin miksi sitten seuraavanakaan päivänä). Sieltä sitten mentiinkin suoraan Tomokon finaaliin, jossa Ella oli lyhytkarvaisten kissojen... kolmas! Wow, upeaa meidän "pennulta".

Bobbie Tullo oli myös sunnuntain toinen Speciality-tuomari, joka siis sunnuntaina arvosteli juuri lyhytkarvaisia vielä meidän viimeisessäkin kehässä. Eipä siis tietenkään sieltäkään tuloksia sen enempää saatu.

Mutta Ellalla mahtavat tulokset viikonlopun aikana, kaikista mahdollisista kahdeksasta finaalista mihin olisimme voineet päästä, Ella pääsi niistä viiteen! Ja nämä kolme kertaa, kun emme finaaliin päässeet, olivat kaikki Tullon kehässä.


Ja lopuksi vielä viikonlopun palkintokuva... (Eri kuva kun minkä olen kaikkialle muualle laittanut. :P)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti