lauantai 8. tammikuuta 2011

FINTICAt, Lahti 8.1.2010

Tänään olimme Ellan kanssa TICAn näyttelyssä Lahdessa.

Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta, olen tyytyväinen koko päivään. En pelkästään siksi, että Ellalla ei mennyt mitenkään huonosti; vaan siksi että mm. tutustuin moneen mukavaan kissaihmiseen.

(Huonolaatuisen) kuvat puhukoot puolestansa. :)

Kurt Vlachin arvostelussa


Ellan "Pick Me"-ilme ja -asento. :D

Tomoko Vlachin arvosteltavanaJa lopuksi vielä epätoivoinen palkintokuva, parempaa yritetään ottaa joskus.

Kun olin Ellan ensimmäiseen arvosteluunsa kiikuttanut, ja kissa oli saanut numerolappunsa viereen aivan ihmeelliset värilaput, hakiessani kissaani minulla ei ollut vielä mitään hajua minkä tuloksen olimme saaneet. :D Susan ystävällisesti minulle selvensi, että minun kissani oli paras russipentu (pentuja tosin oli nlyssä vain kaksi... ), ja luultavasti se pääsee loppukilpailuun. No, siellähän se oli, tuloksella... Allbreed (kummatkin lk & pk pennut), 4th Best Kitten. Tuomarina oli Kurt Vlach. Yhteensä rotukissapentuja oli ymmärtääkseni 17.

Seuraavaksi päädyimme tuomarin nimeltä Tomoko Vlach, arvosteluun. Ihmeekseni voitimme taas tämän toisen russin, ja olimme taas loppukilpailussa. Tuloksena tällä kertaa... Shorthair Specialty, 4th Best Kitten.

Sen jälkeen tuomarinamme oli Bobbie Tullo. Tällä kertaa me hävisimme tälle pari kuukautta nuoremmalle tanskalaiselle (?) russille. Ei siis pääsyä loppukilpailuun.

Viimeiseksi, minun ihmetyksekseni, meillä oli taas tuomarina Kurt Vlach. Tällä kertaa hän valitsikin parhaimmat lyhytkarvaiset pennut. Tunne oli aika upea, kun aluksi pääsimme viiden parhaan joukkoon, ja mitä edemmäs mentiin eikä meidän kohdalle vielä tultu, olo oli aina vain upeampi. :D "Wau, ollaan viiden parhaan joukossa... Oho, neljän parhaan joukossa... Kolmen parhaan joukossa... Mitäh, kahden parhaan joukossa!" Ja siihen se sitten jäikin, joka tosin oli arvattavissa. :D Tuloksena tosiaan Lyhytkarvaisten (Shorthair Specialty) 2nd Best Kitten.

Upeaa, upeaa, huomenna tuo kissa onkin leikkaamattomissa aikuisissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti