sunnuntai 2. lokakuuta 2016

URK Siuntio 1.10.2016

Ella pyörähti taas näyttelyssä yllättäen. Hirveästi ei kuvasaastetta ole, kun itse olin tuomarin assistenttina koko päivän.

Ella hengaili suuren osan päivästä omassa luolapesässänsä, tässä odoteltiin TP-valintoja


Tuomarina oli meille ihan uusi tuttavuus, Dorota Szadurska, joka osoittautui oikein mukavaksi tuomariksi. Ellalla ei ollut kilpailua samassa luokassa, eli tulos oli automaattisesti EX1 CAGPIB. Ella sai erityisesti kehuja silmistään mutta noottia tuli painosta - Ella ei olekaan ennen näin lihavassa kunnossa näyttelyssä käynyt. Värin parhaan valinnassa hävittiin komealle kilpaveljelle mutta kutsu tuli tuomarin parhaan valintoihin. Siellä yllättäen Ella kilpasiskonsa voitti, ja pääsi siis paneeliin saakka!

Ella paneelissa, kuva Tessa.lv


Ella käyttäytyi paneelissakin upeasti ja kyll mamma oli ylpeä, mutta kuten etukäteen arvasinkin ei paneelista ääniä neidille herunut. Ei se mitään, todella tyytyväisiä olimme tähänkin tulokseen! Eli saldoksi jäi siis EX1 CAGPIB NOM. 

Ella paneelissa, kuva Tessa.lv


Ella paneelissa, kuva Tessa.lv


Ella tulee mahdollisesti käymään vielä loppuvuodesta näyttelyissä pari kertaa. Nyt kuitenkin meillä Ellan kanssa operaatio laihdutus (osa 568) ja pikkuhiljaa toivottaisiin pääsevämme sopivaan painoon ja keksittyä keino ylläpitää sitä.

Olipa tosiaan kiva pitkästä aikaa palata näyttelyihin Ellan kanssa, itse kun olen käynyt viimeksi maalis-huhtikuussa nyt näyttelyssä, Ellahan kävi kesäkuussakin ystäväni mukana. Jos sitä ensi vuonna käytäisiin aktiivisemmin!

4 kommenttia :

 1. kyllä hän on niiiiiin kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten tyynen itsevarmasti Ella esiintyy! :) Onnea tuloksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ella on tosiaan saanut itsevarmuutta näyttelyesiintymiseensä iän karttuessa, kiitokset!

   Poista