maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kansikuvatyttö

Viime perjantaina postiluukusta napsahti taas mukava kirje - rotuyhdistyksen jäsenlehti! Kukapa siellä onkaan taas kansikuvatyttönä? ;)

IMG_6265

Tykkään muuten hirveästi tuosta meidän jäsenlehdestä, simppeli ja hyvin toteutettu.

4 kommenttia :

 1. Hieno kansikuva! Mä oottelen jo innolla Somakissin seuraavaa jäsenlehteä, jossa on yksi mun kirjoittama artikkeli ja kuvia Hugosta. :) Haaveilen myös jonkin mun ottaman kuvan kanteen pääsystä, mutta oon aika laiska lähettelemään kuvia lehteen jostain syystä joten saa nähdä tapahtuuko sitä ikinä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kasvattaja on tainnut kummassakin Ellan rotulehden kansikuvatapauksessa bongailla kuvat tyylillä "tuo me halutaan kansikuvaksi!". :D Laskeskelinpa huvikseen, että minulta löytyy n. puolentoista vuoden ajalta meidän rotuyhdistyksen lehdet, ja vain yhden kohdalla on päässyt käymään niin ettei mitään minun ottamaani valokuvaa ole mukana. Itseasiassa tämä taitaa ollakin jo kolmas tuohon lehteen ottamani kansikuva - kolmas oli tutun kissaihmisen kissasta ja aivan yllätyksenä tuli silloin että siinähän on tuttu kuva kannessa. :D Hänen kissoistaan (russit ja abyt) onkin useampaan kertaan ollut ottamiani kuvia eri julkaisuissa, mikä on pelkästään kiva juttu!

   Sen lisäksi taitaa olla niin että taidetaan päästä (tai siis Ella pääsee) lähiaikoina myös Ery-Sydin jäsenjulkaisun kansikuvatytöksi. Sielläkin on ollut jo aikaisemmin ottamani kansikuva ja muitakin kuvia, mutta Ella on siellä pyörähtänyt vain kasvattajan joulutervehdyksessä. ;) Tällä kertaa sitten kun huutelivat lehdestä että tarvitsevat esimerkiksi kansikuvaa, niin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja lähetellä muutaman vaihtoehdon.

   Aina on hauska saada kuvamateriaaliaan esille, oli se sitten rotuyhdistyksen bannerissa, fb-sivuilla tai muissa julkaisuissa. On sitä tullut rotulehteenkin yksi juttu kirjoitettua temppujen opettamisesta, pitäisi varmaan itsekin kantaa kortensa kekoon useamminkin. :)

   Poista
 2. Kyllä Hän on paikkansa kannessa ansainnut!

  VastaaPoista