sunnuntai 5. elokuuta 2012

Ja taas blogi koki muutosta...

On se vain, kun jotkut tuppaavat kyllästymään sen kaltaisiin asioihin kuin blogin ulkoasu, ällistyttävän nopeasti. Tällä kertaa värimaailma jostain ihmeen ja kumman syystä on vaaleanpunainen, tai oikeammin ehkä vaalea roosa. Minut vähänkin tuntien tämä on ehkä epätodennäköisin valinta heti mustan jälkeen. Olisi voinut ehkä olettaa enemmänkin ruskeaa, vihreätä tai sinistä, joita kaikkia on tässäkin blogissa nähty sen jälkeen kun se on perustettu.

Tällä samaisella hetkellä tekisi mieli kirota tuo meidän toipilas, joka tykkää aina kun huoneesta poistun mennä makailemaan tietokoneen päälle. Tällä kertaa se sai jollain kummalla tavalla function-näppäimellä pysyvästi päälle. Jopas on kiva kirjoitella, kun täytyy pitää yksi sormi jatkuvasti siinä function-näppäimellä, jottei tule aivan sekasotkua.

Älköö ihmetelkö jos blogin taustakuva vaihtuu vielä useampaan kertaan, tällä hetkellä (klo 0:35) näyttää lopputulos mielestäni liian tunkkaiselta. Njäh.

2 kommenttia :

 1. Mulla on samaa ongelmaa, pahempanakin vielä :D Joskus ulkoasu vaihtuu kokonaan monta kertaa yhden päivän aikana......... (Esim. just eilen taas tuskailin koirablogin kanssa)

  Tämä minkä tänne nyt laitoit on tosi nätti, värit semmoset sopivan hempeet ja tausta sopii mukaan hyvin (:
  Mun mielestä ei ole tunkkainen, koska tämä tekstialue on kuitenkin näin kivan vaalea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tämä blogi on ollut kohta kaksi vuotta pystyssä, ja vasta neljäs ulkoasu tämä! Mutta aiai, kuinka usein sitä on meinattu ulkoasua muutella...

   Tämä ei tosiaan ole samalla taustalla kuin silloin kun tuon tunkkainen-pohdiskelun kirjoitin, tausta oli hiukan tummempi ja erilaisella kuviolla joka sai minun mieleeni tämän näyttämään tunkkaiselta.

   Odottakaa vain, ennustan että kuukauden kuluessa tämä ulkoasu taas vaihtuu - ehkä tummempaan, kukaties?

   Poista