lauantai 1. lokakuuta 2011

Pennut 20 päivää!

Pahoittelen, että ei ole tullut nyt viikkoon päivitettyä lainkaan tätä blogia. Jotenkin on ollut vaikeaa avata tämä blogi ja kirjoittaa tänne; ehkä osaksi johtuen meidän pienestä enkelikissastamme, josta suurin osa blogin pentukuvista sattuu olemaan.

Viikkohan tässä on vierähtänyt kolmen pennun kanssa. Kaikkien painot ovat nousseet hienosti ja kaikkien pidennetyt antibioottikuuritkin ovat nyt loppu. Pentuja ei tarvitse enään letkuttaa, ne eivät suostu syömään tuttipullosta mutta ruokkiminen onnistuu nyt toisella tapaa. Onhan sekin nähty, kun yksi pennuista joi kupista emonmaidonkorviketta! Ella myös imettää suhteellisen hyvin pentujansa.

Alan itse huomata kuinka suuret erot noiden pentujen ilmeissä on. Ensimmäinen tyttö omaa sellaiset piirteet, jotka muistuttavat selvästi enemmän pentujen isää kuin Ellaa. Toinen tyttö taas on hiukan femiinisempi naamaltansa. Poika - on yllätys yllätys - kaikista femiinisimmän näköinen mielestäni. Ensimmäisellä tytöllä on "nallemaiset" piirteet, pienimmät silmät tästä porukasta. Pojalla taas on suurimmat ja pyöreimmät silmät; tullut varmaan emoonsa. :D2 kommenttia :

  1. Voi mitä ihania sinipalleroita! <3 Onneksi kaikki nyt lähtee varmasti aina vain helpompaan suuntaan. :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihania kuvia! <3 Toivottavasti jatkossa kaikki menee hyvin.

    VastaaPoista