tiistai 19. heinäkuuta 2011

BBB = Bye Bye Bristol

Ja niin on tuo upea poika lähtenyt meiltä. Ellastakin tuntuu ilmeisesti hassulta, kun sen "varjo" on kadonnut. On se niin väärin, että juuri nyt kun nuo kaksi tulivat niin mainiosti - tai oikeastaan erinomaisesti - toimeen, niin pari erotetaan. Tänäänkin olivat nukkuneet Atlas 20-boxissa vierekkäin, leikkivät yhdessä ja pesivätkin toisiansa. Bristol lähti tapailemaan Oliviaa, nämä kaksi ovat ilmeisesti pojan viimeiset partnerit.

Harmittaa oikeastaan, kun huomaa kuinka hyvä juttu olisi Ellalla se kissakaveri; Onnista kun ei kaveriksi syystä tai toisesta ole (minä en oikeasti enään tiedä mitä tuon kollin kohdalla voi tehdä...). Mutta selvästi paras kaveri siniselle olisi aina se toinen sininen. ;)


Ikävä tosiaan tulee, mutta sille ei voi mitään. Kuukauden päivät tuo kollihan meillä asusteli, nyt tuntuu oudolta kun ei enään kuule sen räväkkää mourua, johon olin ehtinyt jo tottua. Mutta varmaan tuon kollin omistajatkin kaipailevat kissaansa kohta kotia. ;) Toivottavasti pääsisin poikaa vielä joskus tapaamaan tulevaisuudessa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti