perjantai 8. toukokuuta 2015

Ilouutinen ja synttäreitä


Kävimme Ruskan kanssa keskiviikkona ultrassa. Siellä kuulimme sen, minkä kaikista eniten halusimme kuulla: Ruska on todellakin tiineenä! En aluksi voinut siinä tilanteessa uskoa näkemääni ja kuulemaani, meille saadaan vihdoin niitä kauan kaivattuja pentuja!

Kolme sydämet sulattavaa pientä sykkivää sydäntä sieltä Ruskan (vielä hyvin pienestä) masusta löytyi, eli määrääkään ei tarvitse jännittää. Eläinlääkärin mukaan kaikki pennut liikkuivat ja sydämet sykkivät, eli kaiken pitäisi olla hyvin. Minäkin uskon nähneeni yhden pennun tassunliikkeen, ehkäpä se sieltä meille vilkutteli? Kaksi pennuista oli muistaakseni oikealla puolella ja yksi vasemmalla, tämän tosin näkee myös varmaan sitten kun vatsa kasvaa. Voi että, sitä on edelleen ihan tohkeissaan, että nyt vihdoin useamman yrityksen jälkeen saadaan pentuja, ja vielä peräti kolme kappaletta! Yksi tai kaksikin olisi ollut jo lottovoitto. Nyt enää jännitetään sukupuolia.


Vaikuttaa tosiaan siltä, että Onni esti Ruskan tiinehtymisen aikaisemmilla kerroilla, sillä Ruska tuli heti tiineeksi kun saimme kollin kylään niin ettei Onni ollut ehtinyt Ruskaa astua kertaakaan. Paljon se kyllä vaatiikin ihmisiltä tarkkaavaisuutta huomata naaraan kiima ennen kollia!


Toinenkin juhlimisen aihe meillä on, nimittäin Ellan synttärit! Ella täyttää huomenna 9.5. kokonaiset 5 vuotta! Juhlimme synttäreitä Ellan kanssa Pirokin näyttelyssä Tampereella huomenna lauantaina, joten jos joku lukijoista on siellä näyttelyssä tai ihan vain käymässä, tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja maistelemaan (pieniä) tarjoiluja (mikäli niitä on vielä jäljellä)! Ja miksei siinä voisi samalla juhlistaa hieman iloisia pentu-uutisiakin... :)

14 kommenttia :

 1. Ihanaa, pikku pentuja! Huomenna tulen onnittelemaan Ellaa näyttelyyn! - emäntä

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea Ellalle! Ihanaa, että Ruskan tiineys viimein onnistui, nyt vaan pitää malttaa odottaa pikkupentukuvia. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä pikkupentukuvia tulee kyllä varmaan tännekin julkaisuun ihan kyllästymiseen saakka... ;)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Koitetaanpa uusiksi, edellinen oli jotain sellaista epäkieltä, etten tajunnut itsekään ;D

  Eli Ellalle myöhäiset synttärirapsut ja onnea paljon tulevista pikkuisista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ella kiittää synttärionnitteluista ja tuleva mamma pentuonnitteluista! <3

   Poista
 5. Iloiset onnittelut raskaudesta, hyvää odotusaikaa! Ja onnittelusilitykset Ellalle!

  VastaaPoista
 6. Onnea odotukselle, ja meille lukijoille malttia odottaa ihania pikkuvenäjänsinisiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi, sitä malttia kaivataan kyllä varmasti teille lukijoille, mutta myös meille täällä jotka Ruskan tiineyttä livenä seuraavat - kuukausi on pitkä aika odottaa!

   Poista