torstai 24. maaliskuuta 2011

Kauhukakara...

Pääsin tässä miettimään, millaisia ominaisuuksia vaaditaan kissanomistajalta.

Tarvitaan ilmiselvästi ainakin hyvät hermot ja kieroutunut huumorintaju, sekä positiivinen suhtautuminen kaikenlaiseen; sillä selviää myös näistä illoista kun se kollimus päättääkin ettei mene hiekka-astialle kun kissaneiti on siellä käynyt hetki sitten, vaan käy pissimässä sitten vaihtoehtoisesti omistajan koulurepun päälle. Ja sillä aikaa kun omistaja on pisuja siivoamassa, niin kollimus käykin viemässä pöydästä omistajan annoksesta pihvin...
Mutta uskokaa tai älkää, minua vain naurattaa tämä tapaus taas. Nauroin kun tuo kollimus "karjui" kun kävin sille tekemässä pyllypesun, nauroin kun huomasin että se vei minun ruokani... ainoa mille en nauranut oli se että tuo tuohon repulle pissi, mutta en siihenkään kovin negatiivisesti suhtautunut.

Kissaihmisiltä myös ilmiselvästi vaaditaan sitä, että he sietävät sitä etteivät ole kaikkien mielestä kotinsa herroja. Kissat luulevat - tai siis tietävät - olevansa kotinsa kuninkaita.



Joskus minua ihan ihmetyttää, kuinka paljon siedän noilta kissoilta tuollaisia temppuja. Mietitäämpä, jos olisi ihminen joka keksisi vastaavia temppuja yhtä usein; kuinka nopeasti tällaiseen ihmiseen menisikään hermot?

3 kommenttia :

  1. Samoja ominaisuuksia tarvitaan myös koiranomistajalta, ainakin kun huomaa että tuo elukka on repiny sohvan kulman/portaan/maton riekaleiksi.. :'D

    VastaaPoista
  2. Kissat ovat kyllä kasvattaneet hirveesti meikän sietokykyä! Hermorauniohan minä olen kaiken kanssa ja inhoan pomottelua, mutta Mortin kautta siihen on jo jopa vähän alistunut.

    Kun aamuisin jaksaa vain nauraa Mortin ruokavaatimuksille, niin heti lähtee päivä paremmin. Jos sitten alkaa kieltämään kissaa (älä kysy, olen ehdottomasti yksi kamalimmista kissan pitäjistä), niin heti on paha mieli ja päivä vaturallaan.

    Mortti vei sohvapaikan, ei sille voinut mitään. Vaikka rajat tietenkin pitää lapsilla olla. :)

    VastaaPoista
  3. Sulkasato, tuo on varmasti totta! :D

    Manti, minä en ole vielä oppinut hirveästi nauramaan sille kun nuo huutavat ruokaa; muunmuassa tänä aamuna kun olisin saanut nukkua tunnin pidempään, ELLEI Onni olisi päättänyt että sitä sapuskaa pitää tulla nenän eteen normaaliin aikaan. Ei siinä sitten saanutkaan nukkua sitä tuntia minkä olisi muuten voinut... :D

    VastaaPoista