Kirjoittaja

Kaiken takana on nainen - niin tälläkin kertaa. Tätä blogia nimittäin pyörittelee pääkaupunkiseudulla asusteleva nuori naishenkilö, joka on jo pienenä näihin viiksivalluihin, kissoihin, hurahtanut.

Kissaharrastus minulla alkoi tosiaan jo pikkutyttönä, erityisimmin hurahdin kissoihin ja kissaharrastukseen 2000-luvun alkumetreillä, kun mummoni vei minut Surokin näyttelyyn Helsingin Jäähalliin. Hänen piti alunperin viedä minut koiranäyttelyyn, samoin kuin oli vienyt vanhemman veljeni, mutta koiranäyttelyitä ei koskaan osunut Helsinkiin sille ajalle jolloin hän täällä oli käymässä. Ja nyt voisin sanoa, että hyvä niin. ;)

Vuoteen 2008 tämä tyttö kiersi kymmeniä pääkaupunkiseudun näyttelyitä turistina. Aina kun pääkaupunkiseudulla oli näyttely, oli tämäkin kissoihin hurahtanut lapsonen siellä. Minulla oli alle kymmenvuotiaana monia hoitokissoja, myös kasvattajilla. Keräsin jatkuvasti tietoa kissoista yleensä ja kissaroduista - halusin kissan.

Silloin 2008 tuli mahdollisuus saada se ikioma kissa, ja parin mutkan kautta minulle päätyikin tuo Onni. Onni on siis ensimmäinen oma kissani.
Nykyään kissaharrastus jatkuu kahden oman kissan ja yhden sijoituskissan kanssa, niiden kanssa eläen ja tehden niiden kanssa elämisen entistä antoisammaksi päivä päivältä.

IMG_4990